Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Devrimci sporcular bir arada.

 

Türkiye Devrimci Spor Emekçileri Sendikası (Spor Emek-Sen), 13 Aralık 2010 tarihinde İstanbul Valiliği’ne verdiği kuruluş dilekçesi ile kuruldu.

 

Sendikanın kurucu başkanlığını Galatasaraylı eski futbolcu Metin Kurt yaptı.

 

Sendikanın amacının; 12 Eylül darbesi ile kesintiye uğrayan spordaki örgütlenmeyi canlandırmak, sporu, ülkemizde yaşanan emeğe ve emekçiye yönelik saldırı sürecinin destekçisi rolünden çıkarmak ve sporcuların da alınıp-satılan kiralanan bir mal olmaktan çıkartılarak özgür bir sporcu olmalarını sağlamak.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.