Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

islamın dinin en büyük düşmanı kim?  

11 üye oy verdi

1. 1. islamın dinin en büyük düşmanı kim?

• Kominizm
      2
    • Evrim teorileri
      9
    • Diğer dinler ve inanç sistemleri
      0
    • Ataistler
      12
    • İnanmayanlar
      0
    • Batılı güçler(ABD)
      0
    • Şeytan
      1
    • Diğerleri
      2

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
sayin pacodelucia dösemek sana ne ifade eder yuvarlak bir mekan olan dünya üzerinde dans edilebilir bir mekan o halde dösenebilir bir mekan sanirim kücük bir dairede oturamazsin yerde dursa bile yuvarlanir durursun

yuvarlandigini hissediyor musun??

descartesi sever misin?

en sevdigin filozof kimdir?? (merakimdan soruyorum art niyet arama)) dünyaya ne dösenmistir agaclar toprak(döseme hali gibi düsün) gökyüzü dünyamizin üzerini kapliyor..

ben mi cok mantikliyim sen mi cok duygusalsin??

ayrica mealleri eline alman beni mutlu etti..

12252[/snapback]

bakara-2-22. O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın.

yeri önce döşedi göğü kubbe yaptı daha sonra senin dediğin ürünleri çıkardı

nebe-78-6. Biz yeryüzünü bir döşek, yapmadık mı?

7. Dağları da birer kazık .

8. Sizi çifter çifter yarattık.

9. Uykunuzu bir dinlenme kıldık.

10. Geceyi bir örtü yaptık.

11. Gündüzü de çalışıp kazanma zamanı kıldık.

12. Üstünüzde yedi kat sağlam göğü bina ettik.

13. (Orada) alev alev yanan bir kandil yarattık.

14. Sıkışan bulutlardan şarıl şarıl akan sular indirdik.

15. Size tohumlar, bitkiler,yetiştirmek için

16. Ve ağaçları(birbirine) sarmaş dolaş bahçeler.

bu da bonusu

12770[/snapback]

pardon ben burdaki sorunu anlayamadin her sey gayet güzel neye takildin gene..

• Cevaplar 80
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Doğal seleksüyonu evrime kanıt olarak gösteren zihniyetle dalga geçilmezde ne yapılır biraz araştırma lütfen ve hala siz evrime inanan ateistlerden biri tanrı aşkına şuraya evrim teorisinin ne demek olduğunu nasıl başladığını süreçlerini ve oluşumunu yazında bizde bunları okuyalım bölük pörçük kelime oyunlarıyla saçmalayıp durmaktasınız madem bu kadar bilgilisiniz kainatın nasıl oluştuğunu sonra dünyanın nasıl oluştuğunu canlılığın nasıl başladığını biz insanların nasıl evrimleştiğini kademe kademe bir anlatın bakalım meydan sizin hadi bekliyorum anlatın hele :)

Gönderi tarihi:
sayin pacodelucia dösemek sana ne ifade eder yuvarlak bir mekan olan dünya üzerinde dans edilebilir bir mekan o halde dösenebilir bir mekan sanirim kücük bir dairede oturamazsin yerde dursa bile yuvarlanir durursun

yuvarlandigini hissediyor musun??

descartesi sever misin?

en sevdigin filozof kimdir?? (merakimdan soruyorum art niyet arama)) dünyaya ne dösenmistir agaclar toprak(döseme hali gibi düsün) gökyüzü dünyamizin üzerini kapliyor..

ben mi cok mantikliyim sen mi cok duygusalsin??

ayrica mealleri eline alman beni mutlu etti..

12252[/snapback]

bakara-2-22. O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın.

yeri önce döşedi göğü kubbe yaptı daha sonra senin dediğin ürünleri çıkardı

nebe-78-6. Biz yeryüzünü bir döşek, yapmadık mı?

7. Dağları da birer kazık .

8. Sizi çifter çifter yarattık.

9. Uykunuzu bir dinlenme kıldık.

10. Geceyi bir örtü yaptık.

11. Gündüzü de çalışıp kazanma zamanı kıldık.

12. Üstünüzde yedi kat sağlam göğü bina ettik.

13. (Orada) alev alev yanan bir kandil yarattık.

14. Sıkışan bulutlardan şarıl şarıl akan sular indirdik.

15. Size tohumlar, bitkiler,yetiştirmek için

16. Ve ağaçları(birbirine) sarmaş dolaş bahçeler.

bu da bonusu

12770[/snapback]

pardon ben burdaki sorunu anlayamadin her sey gayet güzel neye takildin gene..

12855[/snapback]

kıvırma arkadaş kıvırma bu ayetler ne diyor yeri döşek gibi yaydık senin dediğin nimetleri sonradan yeryüzüne gönderdi senin dediğin gibi döşek gibi yaymak nimetleri yeryüzüne yaymak değil ayetleri iyi oku önce yeri döşek gibi yayıyor sonra nimetleri yeryüzüne yayıyor şimdi tekrar soruyorum yuvarlak bir nesne nasıl döşek gibi yayılıyor

Gönderi tarihi:
Doğal seleksüyonu evrime kanıt olarak gösteren zihniyetle dalga geçilmezde ne yapılır biraz araştırma lütfen ve hala siz evrime inanan ateistlerden biri tanrı aşkına şuraya evrim teorisinin ne demek olduğunu nasıl başladığını süreçlerini ve oluşumunu yazında bizde bunları okuyalım bölük pörçük kelime oyunlarıyla saçmalayıp durmaktasınız madem bu kadar bilgilisiniz kainatın nasıl oluştuğunu sonra dünyanın nasıl oluştuğunu canlılığın nasıl başladığını biz insanların nasıl evrimleştiğini kademe kademe bir anlatın bakalım meydan sizin hadi bekliyorum anlatın hele :)

12865[/snapback]

Araf/7:54. Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!

Fussilet/41:10. O, yeryüzüne sabit dağlar yerleştirdi. Orada bereketler yarattı ve orada tam dört günde isteyenler için fark gözetmeden gıdalar takdir etti.

Fussilet/41:12. Böylece onları, iki günde yedi gök olarak yarattı ve her göğe görevini vahyetti. Ve biz, yakın semâyı kandillerle donattık, bozulmaktan da koruduk. İşte bu, azîz, alîm Allah'ın takdiridir.

Emin ol ki böyle yaratilmadi arkadasim.

Gönderi tarihi:

12865[/snapback]

Araf/7:54. Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!

Fussilet/41:10. O, yeryüzüne sabit dağlar yerleştirdi. Orada bereketler yarattı ve orada tam dört günde isteyenler için fark gözetmeden gıdalar takdir etti.

Fussilet/41:12. Böylece onları, iki günde yedi gök olarak yarattı ve her göğe görevini vahyetti. Ve biz, yakın semâyı kandillerle donattık, bozulmaktan da koruduk. İşte bu, azîz, alîm Allah'ın takdiridir.

Emin ol ki böyle yaratilmadi arkadasim.

12876[/snapback]

Anlat bakalim o zaman nasil yaratildi eger sen gerçekten nasil yaratildigini mantikli bir sekilde anlatabilirsen bende gidip ismimi emin olark degistiricem buyur seni bekliyoruz anlat...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.