Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 olupta 21.08 ta Istanbul da izleyecek biri var mi aranizda...? Alıntı
Φ Unarm Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 olmayı isterdim ama olamayacağım.ferrariyi tutuyorum ama o yarışı talihsizlik yaşamazsa kimi raikonen kazanır. Alıntı
Φ ALEXALY Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Ben istanbulda olsam mutlaka izlerdim Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 henüz kesinlesmedi ama görevli olarak katilma ihtimalim var du bakalim haftaya belli olacak....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2005 Kartal Ilhan: eeeh belli oldu mu? ben ne yazikki tv den izlemek zorundayim Alman basininda pist hakkinda cok olumlu seyler yazildi cilizldi, umarim güzel bi yaris olur Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 aranizda izleyen oldum mu bilmiyorum, ama süper bir yaristi. yaris bi kenara,Türkiye icinde olaganüstü reklam oldu. Yarisa bes kala trafik tikanikligi, ve insanlarin yürüyerek Park´a ulasmasi pek hos olmayan seylerdi, ama genel olarak organizasyon, pist ve bütün calismalar bi cok övgü topladi Alman medyasinda... daha nice güzel organizasyonlara... ve seneye canli canli izlemek umuduyla esen kaliniz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.