Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Haluk Levent "Alli turnam" parcasinda bir siir okuyor. Aceba icinizden bu siir taniyan ve kimden oldugunu bilen varmi ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Hic bir Allahin kulu bilmez bu siir i yaaaa, siz H.L. dinlemezmisiniz??? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Hic bir Allahin kulu bilmez bu siir i yaaaa, siz H.L. dinlemezmisiniz??? 6746[/snapback] ben hiç dinlemem h.l. açıkçası ama o adamın sağdan soldan bişeyler çalıp çırpıp kendine göre sözler ekleyip şiirler okuduğunu duymuştum sözlerini hatırlıyor musun?biraz çağrışım yapar belki bende...sağlam şiir takip ederim üstünüze afiyet Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 söyle baslio hatirladigim kadariyla.. bahari hissedemedigim, kaygimi saramadigim dünya.. elveda.. yamaclarinda yüzdügüm seyhanim, kavgasinda büyüdügüm mahallem, elveda... yorgun gözleri süzüp, elime tas alip vurdugum sokaklar, elveda... vb.. gerisi gelmedi, ve ayrica siiri dinleyince daha da hos gelio kulaga, benim icin en azindan öyle. tek umudum sensin, nolur,nütfen Nazan Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Baharı hissedemediğim Kaygımı salamadığım dünyam Yorgun sözleri süzüp elime Taş atıp vurduğum sokaklar elveda Yamaçlarında yuzuduğum seyhanım Kavgasında büyüdüğüm mahallem elveda Okey taşlarının tavla zarlarının Müzik fonu oluşturduğu her insan Gözlerimi yaşartan ****** Ve dudaklarımda dans ettiğim sevgilim elveda Büstünü parçalayıp insanlığın Samimi gülüşleri savurdan dudak Ve yol geçen hanına dönüşen Bu sanat bu edebiyat elveda Güneş yakalanacaksa eğer Sana söz veriyorum Kopartıp her bir işinin Her bir rengini sunacağım sana Ve şuna inanki sevgilim şuna inan Diyeceğim merhaba sanırım bu...ama şaire ait bir iz bulamadım...biraz daha bakiim...haber verrim Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Allı Turnam, Keskin (Kırıkkale) yöresine ait bir anonim türkü. Kaynak kişi olarak Hacı Taşan'ın ismi geçiyor ve bununla birlikte türküyü derleyen kişi ise Muzaffer Sarıözen. Ancak anonim bi türküde okey taşları ve tavla zarlarının ne işi var diyeceksiniz, bence o bölüm Haluk Levent'e ait. Yoksa dudaklarda dans etmeler, insanlığın büstünü parçalamalar filan pek yeni şeyler, formata uymaz Alıntı
Φ otb3nt Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Baharı hissedemediğim Kaygımı salamadığım dünyam Yorgun sözleri süzüp elime Taş atıp vurduğum sokaklar elveda Yamaçlarında yuzuduğum seyhanım Kavgasında büyüdüğüm mahallem elveda Okey taşlarının tavla zarlarının Müzik fonu oluşturduğu her insan Gözlerimi yaşartan ****** Ve dudaklarımda dans ettiğim sevgilim elveda Büstünü parçalayıp insanlığın Samimi gülüşleri savurdan dudak Ve yol geçen hanına dönüşen Bu sanat bu edebiyat elveda Güneş yakalanacaksa eğer Sana söz veriyorum Kopartıp her bir işinin Her bir rengini sunacağım sana Ve şuna inanki sevgilim şuna inan Diyeceğim merhaba Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Allı Turnam, Keskin (Kırıkkale) yöresine ait bir anonim türkü. Kaynak kişi olarak Hacı Taşan'ın ismi geçiyor ve bununla birlikte türküyü derleyen kişi ise Muzaffer Sarıözen.Ancak anonim bi türküde okey taşları ve tavla zarlarının ne işi var diyeceksiniz, bence o bölüm Haluk Levent'e ait. Yoksa dudaklarda dans etmeler, insanlığın büstünü parçalamalar filan pek yeni şeyler, formata uymaz 6799[/snapback] sizi çok bilmiş taylan bey sizi...sanırım arkadaşımız allı turnam isimli türkümüzün kaynağını değil (bence de haluk leventin uydurması olan ) şiiri sormuştu yanlış anlamıyorsam... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Allı Turnam, Keskin (Kırıkkale) yöresine ait bir anonim türkü. Kaynak kişi olarak Hacı Taşan'ın ismi geçiyor ve bununla birlikte türküyü derleyen kişi ise Muzaffer Sarıözen.Ancak anonim bi türküde okey taşları ve tavla zarlarının ne işi var diyeceksiniz, bence o bölüm Haluk Levent'e ait. Yoksa dudaklarda dans etmeler, insanlığın büstünü parçalamalar filan pek yeni şeyler, formata uymaz 6799[/snapback] sizi çok bilmiş taylan bey sizi...sanırım arkadaşımız allı turnam isimli türkümüzün kaynağını değil (bence de haluk leventin uydurması olan ) şiiri sormuştu yanlış anlamıyorsam... 6809[/snapback] evet Nazan hanim aynen aldigniz gibi ve tamamladiginiz icin de ayrica tesekkürler Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Haluk Levent "Alli turnam" parcasinda bir siir okuyor. Aceba icinizden bu siir taniyan ve kimden oldugunu bilen varmi ? 6573[/snapback] şiiri yazarsan büyük bir ihtimalle cevaplayabilirim Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2005 Haluk Levent "Alli turnam" parcasinda bir siir okuyor. Aceba icinizden bu siir taniyan ve kimden oldugunu bilen varmi ? 6573[/snapback] şiiri yazarsan büyük bir ihtimalle cevaplayabilirim 6830[/snapback] şiiri bulduk ama kimse kime ait olduğunu bilmiyor... buyrun bir de siz bakın bakalım... bu arada hakan bey; hominemte memento... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Allı Turnam, Keskin (Kırıkkale) yöresine ait bir anonim türkü. Kaynak kişi olarak Hacı Taşan'ın ismi geçiyor ve bununla birlikte türküyü derleyen kişi ise Muzaffer Sarıözen.Ancak anonim bi türküde okey taşları ve tavla zarlarının ne işi var diyeceksiniz, bence o bölüm Haluk Levent'e ait. Yoksa dudaklarda dans etmeler, insanlığın büstünü parçalamalar filan pek yeni şeyler, formata uymaz 6799[/snapback] sizi çok bilmiş taylan bey sizi...sanırım arkadaşımız allı turnam isimli türkümüzün kaynağını değil (bence de haluk leventin uydurması olan ) şiiri sormuştu yanlış anlamıyorsam... 6809[/snapback] Ben ne dedim ki? Bence o bölüm H.L'E ait demedim mi sayın NazanÖzkan? Bildiğimden değil ama öyle sandığımdan dolayı söylemiştim. Neyse, kesin sonucu bekleyelim. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Bu ne kızgınlık anlamadım,zaten umrumda da değil.Şiir H.Levent'e ait,en azından altında adı var.Dediğin gibi başkalarının şiirlerine girintiler yapmayı seven bir arkadaş-mesela "Yollarda" şarkısıda İbrahim Karaca'nın bir militana yazdığı şiire girintiler yapmış-Bende bir şeyi hatırlayamadığım zaman tuhaf bir gergenlik oluyor da,o yüzden yardım etmek istedim.Saygılarımla.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 tesekkürler hakanbaranyildirim, harbi gerginlik oluyo Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2005 Yok yok, hiç öyle değil. Yazıldığı gibi değil yani Bir çözüm yolu daha : Haluk Levent'e mail yazalım ve şu pirincin taşını ayıklayıp bize göndermesini isteyelim. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2005 ii fikir, bi yazalim bakalim ne cikacak Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 Eğer www.haluklevent.com 'da bu tür sorulara cevap veriliyorsa sonuca yakınız demektir. Ben yazdım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2005 bende email attim oraya... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Alli Turnam - Haluk Levent Alli turnam ne gezersin havada Alli turnam ne gezersin havada Kanadin kirildi kolum Gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey Eger bizi sualeden olursa Eger bizi sualeden olursa Seker söyle kaymak söyle bal söyle Gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey Bahari hissedemedigim Kaygimi salamadigim dünyam Yorgun sözleri süzüp elime Tas atip vurdugum sokaklar elveda Yamaçlarinda yuzudugum seyhanim Kavgasinda büyüdügüm mahallem elveda Okey taslarinin tavla zarlarinin Müzik fonu olusturdugu her insan Gözlerimi yasartan ..... Ve dudaklarimda dans ettigim sevgilim elveda Büstünü parçalayip insanligin Samimi gülüsleri savurdan dudak Ve yol geçen hanina dönüsen Bu sanat bu edebiyat elveda Günes yakalanacaksa eger Sana söz veriyorum Kopartip her bir isinin Her bir rengini sunacagim sana Ve suna inanki sevgilim suna inan Diyecegim merhaba Seker söyle kaymak söyle bal söyle Gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kirildi kolum Tutmuyor elim turnalar hey bu olabilirmi aradiginiz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.