Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Müslime hanım...))) Bizim buralı aptal ali...)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Durmaz yanar vücudum Allah Bizleri de mahrum eyleme Allah Sensin benim maksudum Allah Bizleri de mahrum eyleme Allah Gül bülbülün ormanı Allah Ver derdime dermanı Allah Şükür erdik bugüne Allah Bizleri de mahrum eyleme Allah Halas eyle narından Allah Ayırma didarından Allah Cennette cemalinden Allah Bizleri de mahrum eyleme Allah Kandiller yana yana Allah Dervişler döne döne Allah Son nefeste imanından Allah Bizleri de mahrum eyleme Allah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Ooooo ilahi ha yakışır...)) Çok güzel.. Tebrikler dilku hanım..)) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım. Kelimeler paramparça Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Hala hoş bir havan var Ne güzel adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın. Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Seni görebildiğim yer rüyalar artık. Deli diyorlar bana Ah bu ayrılık... MAZHAR ALANSON Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Bu şehrin meydanlarında, garında, rıhtımında Sensizlik bir türlü yakamı bırakmıyor Bütün duraklarda, kahvelerde Büyük küçük yalanların Dönüp dönüp vuruyor ansızın beni Vuruyor yerden yere Yok ettim salındığın billur aynaları Şimdi uzun uykuların tam zamanıdır Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi sadece aklımdan gecmiyor aynı zamanda dinliyorum... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Arasira bazi bazi die bi parca dinledim dün gece radyoda, Yesim Vatan adinda bi hatun söylüyomus, ve daha evvel de Nilüfer söylemis...cok hosuma gitti, ama bi türlü sözlerini bulamadim 18502[/snapback] ewet çok güzel bir şarkı ben de dinliyorum,ancak bu yeni şarkıcı arkadaşların diksiyonları çok kötü olduğundan hiçbirşey anlaşılmıyor ne dediğinden.. anlasam yazıcam da.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Kızılkaya yare benim Varıp gittiğimi söyle, Ceketimi omuzuma vurup gittiğimi söyle Düğün ola bayram ola Kimler öle kimler kala Atımı meçhul bir yola Sürüp gittiğimi söyle Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 dağlarmı yollarmı / haluk bakalım hangisi engel olabilecek bana dinlermiyim dağları yolları bilmiyorum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 ZEKİ MÜRENDEN DÜNYA YANSA YORGANIM YOK İÇİNDE..ÇOK HOŞ BİR PARÇA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sigaramın dumanına sarsam, saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim, incitir beni Yokluğun ah yol yol olsa uzasa, unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim, incitir beni Akşam vakti, sardı yine hüzünler Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden Akşam vakti, dolaştım sokaklarda Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda” EZGİNİN GÜNLÜĞÜ... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sıra sıra Dağlardan Erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez Bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi Söyle gelmedim mi Söyle gelmedim mi Amman hele hele sultan Zalım zalım sultan söyle söyle BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen bir an gülümsedi çocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemiyde buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu Bir çocuk sevdim uzaklarda Biraz çocuk biraz ana biraz hiçti Herkes ihtiyarlamakta sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti. Alıntı
Φ the_enemy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bu günlerde hep müslüm orhan dinliyorum.Aşık mıyım neyim.Bugün aklımdan geçen şarkı şu: Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsa da konuşsa kalbimin dili Küçücük dümyamda bir bilsen seni Silinmez yazıyla yazdım kalbime Böyle bir aşk görülmemiş dünyada Ne geçmişte ne de bundan sonra da Arasalar bulamazlar rüyada Göremezler seni yazdım kalbeme Alıntı
Φ the_enemy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 bu da ikinci şarkım: Dilimi bağlasalar anmasam hiç kimseyi Gözümü dağlasalar görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar tutmasam ellerini Silemezler gölümden ne aşkını ne seni Dünyamı karartsalar unutmam hiç kimseyi Büyüler yaptırsalar sevemem hiç kimseyi Gurbete gönderseler kan doldursa içimi Silemezler gölümden ne aşkını ne seni Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 sabahın seherinde ötüyor kuşlar /hakan yeşilyurt sabahtan beri dinliyorum harika bir türküymüş neden bugüne kadar dinlemedim anlamadım.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 bu aşkın katili sensin Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 i tried to kill the pain but only brought more i lay dying and i'm pouring crimson regret and betrayal i'm dying, praying, bleeding and screaming am i too lost to be saved am i too lost? my God my tourniquetttttt return to me salvationnnnnnnnn my God my tourniquetttttttttt return to me salvationnnnnnnnnnnn do you remember meeee lost for so long will you be on the other side or will you forget me i'm dying, praying, bleeding and screaming am i too lost to be saved am i too lost? my God my tourniquetttttt return to me salvationnnnn my God my tourniquettttttt return to me salvationnnnnnnnnnn Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Losing my religion Life is bigger It's bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no I've said too much I set it up That's me in the corner That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep up with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try Every whisper Of every waking hour I'm Choosing my confessions Trying to keep an eye on you Like a hurt lost and blinded fool Oh no I've said too much I set it up Consider this The hint of the century Consider this The slip that brought me To my knees failed What if all these fantasies Come flailing around Now I've said too much I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream R.E.M Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Down in the forrest near the willage Nick the man called Nick the chopper Never to be married He never Washes he never Want to school Nick the chopper BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 sabbahhlarra dayanamamm ooosman agaaa yallanncısın inanamam oooosman agaaa.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 benim sabahtan beri bi sarki takildi kafama sormayin..... elveda meyhaneci ....deyip duruyorum. Türkce anliyan olsa etrafimda beni alkolik falan zannedecekler bir yerde falan da duymadim hani, birden takildi kafam....analiz edebilen varsa buyursun... CANINI SIKMA SEN BİLİNÇ ALTI DIR BU.... İSTEM DIŞI SÖYLENEN ŞARKILAR ASLINDA İÇ DÜNYAMIZIN YANSIMASIDIR.... ARADA BANADAYLE OLUR SONRA UNUTUR GİDERİM... SÖYLEDİĞİN PARÇAYI BUL VE DOYASIYA DİNLE O ZAMANDA KURTULURSUN SÖYLEMEKTEN BIKARSIN VE BIRAKIRSIN.......... BU ARADA SEN NEREDE YAŞIYON........... Şarkıcı: Tan Şarkı: Asla Gerçekten güzel bir şarkı... Dinleyen var mı acaba? EVET YENİLERDEN O KADAR GÜZEL PARÇALAR ÇIKIYO Kİ HANGİSİNİ DİNLESEK DİYE BAŞIMIZ DÖNUYO Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 sabahın seherinde ötüyor kuşlar /hakan yeşilyurt sabahtan beri dinliyorum harika bir türküymüş neden bugüne kadar dinlemedim anlamadım.. Sabahın seherinde ötüyor kuşlar balından Yoğrulmuş o sırma saçlar Kudretten çekilmiş karadır kaşlar İşte bu gönlümün cananı geldi Seher vakti keklik çıkar kabana Salladıkça püskül değer tabana Korkarım sevdiğim vara yabana İşte bu gönlümün cananı geldi buda sözleri Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Sabahın seherinde ötüyor kuşlar balından Yoğrulmuş o sırma saçlar Kudretten çekilmiş karadır kaşlar İşte bu gönlümün cananı geldi Seher vakti keklik çıkar kabana Salladıkça püskül değer tabana Korkarım sevdiğim vara yabana İşte bu gönlümün cananı geldi buda sözleri nefis bir türküdür, hüseyin turan da güzel söyler... kudretten çekilmiş karadır kaşlar, işte bu gönlümün cananı geldi, sabahları kuşluk vakti uyandığımda ya da o vakit bir işim olduğunda ilkin bu türkü gelir aklıma, Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bende salkım söğüt serisi var onun içerisinde buldum. geçensene kızılırmağın konserine gittim ilkayı dinlemeye bir parça çalıyor ya ben bu şarkıyı bu güne kadar nasıl olduda dinlemedim dedim geldim bilgisayarımı açtım salkım söğütü karıştırırken içinde buldum çok tuhaf bir durum belki aylardır vardı bu parca (şarkının adı gitmezdim bu şehirden)konserden sonra dinlemeye başladım. bu da biraz öyle oldu iki gündür sabah akşam bu türküyü dinliyorum. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bende salkım söğüt serisi var onun içerisinde buldum. geçensene kızılırmağın konserine gittim ilkayı dinlemeye bir parça çalıyor ya ben bu şarkıyı bu güne kadar nasıl olduda dinlemedim dedim geldim bilgisayarımı açtım salkım söğütü karıştırırken içinde buldum çok tuhaf bir durum belki aylardır vardı bu parca (şarkının adı gitmezdim bu şehirden)konserden sonra dinlemeye başladım. bu da biraz öyle oldu iki gündür sabah akşam bu türküyü dinliyorum. hayat bazen güzel sürprizler yapar adama, arif sağdan da söğüdün erenlerini dinlemeni tavsiye ederim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.