Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bak, nothing else matters i bende cok severim 16852[/snapback] Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ANAYURDUM MARŞI Özbek, Türkmen, Uygur, Tatar, Azer bir boydur Karakalpak, Kırgız, Kazak bunlar bir soydur inanmayın aldanmayın ey Türk yiğitler kırk asırlık tarihe sahip olan Türkler. Özbekistan Türkmenistan deyip durmuşlar ana yurdum Türkistanı bölüp koymuşlar..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Bahçede hanım eli sen ettin beni deli gel gülüm gel sen ettin beni deli gel gülüm gel BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Echoes - Pink Floyd, 23 dk.falan sürüyor güne bu şarkıyla başladık haadi hayırlısı bakalım??? Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerimi tutmazsan gülüm Yatamam geceleri Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Kahrı bende duracak Sende ihanet gülüm Bende matem kalacak Bu aşkın efkarı şarkılarda Yüzün bende solacak Bizi zaman yenecek Ve anılar kalacak Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerini tutmazsam gülüm Yatamam geceleri Ahmet Kaya Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 suyaa düştü gülümüz ötmüyor bülbülümüüüz buluuncaa sevmek lazım dudaktan öpmek laaaazıııımmmm sefarad Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 mistik abla sen bir tanesin ya Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 mistik abla sen bir tanesin ya 17250[/snapback] sevgiler ,saygılar Alıntı
Φ goldenarmy Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Değdi saçlarıma bahar gülleri Nazende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutmam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu beste Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Sensiz dağ yoluna çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller lâleler "Sen niye yalnızsın?" sordular eller Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 rafet el roman bana sen lazımsın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Alla beni pulla beni Bayan vokal :Alla beni pulla beni Al koynuna yar Gözüm senden baskasını görmez oldu yar Gönlüm senden birşey ister nasıl desem yar B.M: Senin için dağları deler Yol açarım yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi Yerlere çalarım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Bayan Vokal: Dağlar taşlar uçan kuşlar senin olsun yar Deniz ve yer gökler hep yerinde kalsın yar Gönlüm senden birşey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar B.M: Saçlarına yıldızlardan taç yapayım yar Bir nefeste güneşleri söndüreyim yar Çıra gibi uğrunda ben yanayım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Yine Bayan Vokal: Yıldızlar yerinde güzel bırak dursun yar Saçlarımı ellerinle okşa yeter yar Gönlüm senden birşey ister nasıl desem yar B.M:Rüzgar olup ince beline sarılayım yar Çimen olup ayağına serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim yar Canım iste canım bile sana kurban yar Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Rüyamda dün gece seni gördüm Dağlara taşlara seni sordum Hayırdır dedim hayra yordum Gördüm sordum yordum evelallah Haberimi uçurun nazlı yare Yüreğim yanıyor pare pare Doktor hekim gelse bulamaz çare Yare pare çare evelallah Deli gönül uçtu haydi evelallah Helalim ol kız gel evelallah BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 lisa lisa sad lisa lisa cat abiden sevgiyle kal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 DE GET BAYBURT DE GET SENDE NEM KALDI..... GÜN BOYU DİLİMDEN DÜŞMEDİ BAKIN DAHA DİLİMDE Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 GESİ BAĞLARINDA DOLANIYORUUM YİTİRDİM YARİMİ AMAN ARANIYORUM BİR ÇİFT SELAMINA GÜVENİYORUM GEL OTUR YANIMA HALLERİMİ SÖYLEYİM DERDİMDEN ANLAMAZ BEN O YARİ NEYLEYİM... KUBAT SÜPER SÖYLÜYOR... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Seher Yeli Seher yeli nazli yare Bildir beni bildir beni Düsmüsüm elden ayaktan Kaldir beni kaldir beni Söyle güzeller sahina Yüz süreydim dergahina Zehir olan kadehine Doldur beni doldur beni Kul Ahmed'im gönül versem Bagrinda gülünü dersem Senden gayri yar seversem Öldür beni öldür beni Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da Her nefes alışımız bayramdı. Bir umuttu yaşatan insanı. Aldım elime sazımı. Yine aşınca çayın suyu boyunu Belki yeniden karşıma çıkacaksın. Göz göze durup bakınca Göreceğiz, Neyiz ve nerelerdeyiz, Bilemiyoruz Şimdi. Bulutsuzluk Özlemi... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi ? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi ? Zaman akmıyor sanki Saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda Bir tek sen varsın bugün BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 yıkıla yıkıla yaşayan benim geceler boyunca ağlayan benim ....... müslüm gürses Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 yıldız tilbe delikanlım..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 I don´t know what it is, that makes me feel like this.. I don´t know who you are.. But you must be some kind of superstar... Jamelia Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 I don´t know what it is, that makes me feel like this..I don´t know who you are.. But you must be some kind of superstar... Jamelia 18478[/snapback] don't worry i'll do :P Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arasira bazi bazi die bi parca dinledim dün gece radyoda, Yesim Vatan adinda bi hatun söylüyomus, ve daha evvel de Nilüfer söylemis... cok hosuma gitti, ama bi türlü sözlerini bulamadim Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arasira bazi bazi die bi parca dinledim dün gece radyoda, Yesim Vatan adinda bi hatun söylüyomus, ve daha evvel de Nilüfer söylemis...cok hosuma gitti, ama bi türlü sözlerini bulamadim 18502[/snapback] mırıldan bakim biraz belki buluruz Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 üşenmedim arattım google da hatun bu al buda sözler Gözümle gördüm, gönlümle sevdim seni Vazgeçemem ki... Bir zulüm etsen, sevemem desen Yine git diyemem ki... Var mı söyle, Var mı söyle benim gibi Canın ister güldürürsün Canın ister öldürürsün Aşkının kölesi oldum Sevgilimsin sen bilirsin Ara sıra bazı bazı Gelsen bile gönlüm razı Yeterki görsün gözlerim Aşkın olmaz çoğu azı Neredeydin demem, kimleydin demem Seni sevdim birkere Mademki sensiz yaşayamam Ben naz etmem boş yere Var mı söyle, Var mı söyle benim gibi ilginç bir müzik zevkin varmış vesselam istersen download linki de ayarlayabilirim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.