Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl Diyarbakır Hasreti Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Sevince ölesiye sevilir kalınırdı Gidince kırılmış bir dal gibi gidilirdi Sonra Şehirler uyur kalbim örselenirdi Ne Diyarbakır anladı beni ne de sen Oysa ne çok sevdim ikinizi de bilsen Gidince upuzun kırılmış dallar gibi Üşürdü ömrümüz saçakta kuşlar gibi Kederden geberten hasret ezberlenirdi Ne Diyarbakır anladı beni ne de sen Oysa ne çok sevdim ikinizi de bilsen Geliyorum köpekler gibi acı çekerek Geliyorum hasretinin gözlerinden öperek
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl tesekkür ederim söz ve link icin, zahmet olmus.. ilginc bir müzik zevkim oldugu dogrudur,klasikten arabeske herseyi dinlerim yeri gelince
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Sözümü tutamadım Gönlümü avutamadım Meğer ne çok sevmişim Yar unutamadım Sevdan beni bir güldürür Şu ömrümü söndürür Her günümü zule döndürür Yar unutamadım Sır edip susamadım Gün geldi coşamadım Gözlerinin ışığını yar unutamadım mazlum çimen/unutamadım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl I was born to love you With every single beat of my heart Yes, I was born to take care of you Every single day... chorus: I was born to love you With every single beat of my heart Yes, I was born to take care of you Every single day of my life You are the one for me I am the man for you You were made for me You're my ecstasy If I was given every opportunity I'd kill for your love So take a chance with me Let me romance with you I'm caught in a dream And my dream's come true IT´S SO HARD TO BERLIEVE THIS IS HAPPENING TO ME AN AMAZING FEELING COMIN´THROUGH chorus I wanna love you I love every little thing about you I wanna love you, love you, love you Born - to love you Born - to love you Yes I was born to love you Born - to love you Born - to love you Every single day - of my life An amazing feeling Coming through chorus Yes I was born to love you Every single day of my life Go, I love you babe Yes I was born to love you I wanna love you, love you, love you I wanna love you I get so lonely, lonely, lonely Yeah, I want to love you Yeah, give it to me Queen NOT: seni sevmek icin dogmusum ASKIM
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz Beni bilimle anla iki gözüm , felsefeyle anla Ve tarihle yargıla Bal değildir ölüm bana , idam gül değildir bana ) 2 Geceler çok karanlık , gel düşümdeki sevgilim ) Ay ışığı yedir bana ) Ahh...ben hasrete tutsağım , hasretler tutsak bana Bıyığımdan gül sarkmaz , bıyık bırakmak yasak bana Mahpus bana, sus bana , yağlık ilmek boynuma Sevgili yerine , koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım Ve sonra sabırla beklerim , bulutları çekersiniz üstümden Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız Ve o güzel geleceği getirirsiniz bana Ölüm tanımaz işte o zaman sevgim Tırnaklarımı geçirip toprağın sırtına, doğrulurum Gözlerimde güneş koşar Ve çiçekler ekersiniz, çiçekler ekersiniz toprağıma Duygu bana, öykü bana , roman gibi her an bana ) 2 Hücremde yalnızım gel , gel düşümdeki sevgilim ) Soyunup hazırlan bana ) Biraz sonra asmaya götürecekler beni Biraz sonra dalımdan koparıp öldürecekler beni Hoşçakalın sevdiklerim Dört mevsim , yedi kıta , mavi gök , bütün doğa hoşçakalın Hoşçakalın sevdalılar Çocuklar , üniversiteliler , genç kızlar Sonsuz uzay , gezegenler ve yıldızlar , hoşçakalın Hoşçakalın senfoniler, oyun havaları Sevda türküleri ve şiirler Bildirilerimizin ve seslerimizin yankılandığı şehirler Dağlarında yürüdüğümüz toprak Yalın ayak eylem adımlarıyla geçtiğimiz nehirler hoşçakalın Hoşçakalın ağız tatları , sıcak çorbam , çayım , sigaram Havalandırma sıram , banyo sıram, kelepçe sıram Parkamı , kazağımı , eldivenlerimi , ayakkabılarımı Ve kalemimi , ve saatimi Ve kavgamı bıraktığım sevgili dostlar Hoşçakalın , hoşçakalın Dostum bana , sevdam bana , soluğunu geçir bana ) 2 Uyku tutmuyor gözüm , anılar sıraya girdi ) Gel anne süt içir bana ) Hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar Mutluluğu için dövüştüğüm insanlar Yedi bölge, dört deniz , yedi iklim , altmış yedi şehir Okullar , mahalleler , köprüler , tren yolları Deniz kıyıları , balıkçı motorları , takalar Asfalt yolları boyu dizilmiş fabrikalar Ve işçiler ve köylüler.... hoşçakal ülkem Hoşçakal anne , hoşçakal baba , kardeşim Hoşçakal sevgilim , hoşçakal dünya Hoşçakalın dünyanın bütün halkları Sınırlı olmayan mekâna Sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben En sevda halimle , en yaşayan halimle , gidiyorum dostlarım Hoşçakalın , hoşçakalın... Beni yaşamımla sorgula iki gözüm Beni yüreğimle , beni özümle Bilimle anla beni , felsefeyle anla beni Tarihle anla beni , ve öyle yargıla
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğim yağmurlar bile sustu Seni düşündüm de çıldırdım yine Kahrettim seni benden alan geceye Seni sordum yastığıma Seni sordum boş odama Hesap sordu yumruklarım duvarlara Mor salkımlı sokakta ellerimi tut Okşa yine saçımı dizinde uyut Ne çok severmişim gidince anladım Bu serseri gecelerde sana ağladım... Bu akşam da sensizlik yağmurları sardı içimi Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevmemişim Bir dönsen en güzel yerinde biten bu rüya Yeniden yaşanır istesen Yıldızları sermez miyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmaz mıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum ahh Bir dönseydin son anda Şarjörune hasret sürdüm sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim Mor salkımlı sokakta ellerimi tut okşa yine saçımı
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Yarım senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden akan yaşa Abu revan oldu gel gel Böyle m'olur küsüp gitmek Seni seveni terk etmek Haram oldu yemek içmek İşim figan oldu gel gel Biçare ver varmaya Halından haber sormaya Yetiş namazım kılmaya Seni seven öldü gel gel
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Yarım senden ayrılalıHayli zaman oldu gel gel Bak gözümden akan yaşa Abu revan oldu gel gel Böyle m'olur küsüp gitmek Seni seveni terk etmek Haram oldu yemek içmek İşim figan oldu gel gel Biçare ver varmaya Halından haber sormaya Yetiş namazım kılmaya Seni seven öldü gel gel 19055[/snapback] erkan oğur bende çok severim..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 19 yıl Sakin göllerin kuğusuyduk Salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, Yüreğim yanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle. Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor Olmasaydı... Olmasaydı sonumuz böyle Gözüm yaşarıyor Yüreğim yanıyor Olmasaydı sonumuz böyle Dağlarda çoban ateşiydik Dolanarak mavzer yatağında Ceylanın pınara inişiydik Göğsüm daralıyor, Yüreğim kanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle. Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş Aynı çıtırtıyla uyanan birer serçe Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu Birer tomurcuktuk hayatın kollarında Birer çiğ damlasıydık Bahar sabahında gül yaprağında Dedim ya; Hiç yoktan susturuldu şarkımız Yüreğim kanıyor yüreğim kanıyor Bitmeseydi... Bitmeseydi bizim öykümüz böyle Göğsüm daralıyor Yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle. ahmet kayada söylüyor ama ben yavuz bingölden daha çok seviyorum
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Elveda meyhaneci,artik kalamiorum.. bir baskayim bu aksam, sarhos olamiorum bu sarkida aklimdan gecen sarkilar listemde bir numara
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl SENİ DİLENDİM Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kader el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende beni Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Geçtiğim yollardan seni dilendim...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Farkedilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçindeki derin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda ben de sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz farkedilmez Demedim mi sana gönül ? Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hala onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kör düğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül ? Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Söz-Müzik: Fikret Kızılok
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl "Kislalar doldu bu gün.. Doldu da bosaldi bugün.." Neriman Altindag Tüfekci. Olagan üstü bir ses! Kazaa.com ile indirmistim. F. Kizilok´un da hakkini yiyemem, hele yukaridaki parcasi...... sevgiler
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Abi kafeciyiz ya. Ne biliyim günde bilmem kaç şarkı indiriyoruz kazaa ile bela ile..))) İsteğe görede çalıyoruz. Bir sürü güzel şarkı var, şimdi buraya hangi birini yazayım. Hani şurada talk malk olsada sesli söylesem. Hem yazsam hem söylesem.... Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Abi kafeciyiz ya. Ne biliyim günde bilmem kaç şarkı indiriyoruz kazaa ile bela ile..))) İsteğe görede çalıyoruz. Bir sürü güzel şarkı var, şimdi buraya hangi birini yazayım. Hani şurada talk malk olsada sesli söylesem. Hem yazsam hem söylesem.... Saygılar-Sevgiler.. 19324[/snapback] Yani, kralx, benim sarki da gitti mi simdi kafenize. Cok klasik takildim be, yenilenmem gerek galiba. Kislalari dinleyecek müsteriniz var mi bilmem, pek sanmiyorum. Ama halk türkülerinin icinden secme yapmaksa digerlerine haksizlik olur diye cok zor. sevgiler
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Haluk Levent - Dağlar Mı Yollar Mı Gecem soguk odam sensiz Ümitler bitmis Kadehimde sarap bitmis Hayalin gitmis Daglar mi yollar mi denizler mi engel Neden neden gelmez oldun Eller mi diller mi sözlerim mi engel Neden neden gelmez oldun Zaman durdu Gökyüzünden yildirimlar düserken Içimde ki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Daglar mi yollar mi denizler mi engel Neden neden gelmez oldun Eller mi diller mi sözlerim mi engel Neden neden gelmez oldun
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl kralx kafede istek çalıyorsan benim içinde bir tane çalarmısın.nurettin rençber'den ezo.birden aklıma geldide.gerçi sen böyle müzikler dinlemezsin ama varsa benim için dinle olur mu
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Abi kafeciyiz ya. Ne biliyim günde bilmem kaç şarkı indiriyoruz kazaa ile bela ile..))) İsteğe görede çalıyoruz. Bir sürü güzel şarkı var, şimdi buraya hangi birini yazayım. Hani şurada talk malk olsada sesli söylesem. Hem yazsam hem söylesem.... Saygılar-Sevgiler.. 19324[/snapback] Yani, kralx, benim sarki da gitti mi simdi kafenize. Cok klasik takildim be, yenilenmem gerek galiba. Kislalari dinleyecek müsteriniz var mi bilmem, pek sanmiyorum. Ama halk türkülerinin icinden secme yapmaksa digerlerine haksizlik olur diye cok zor. sevgiler 19328[/snapback] Her telden var ya..)) Her türe, zevke ve siyasi olsun sosyal olsun müzik vardır. On binin üzerinde şarkı var. Hardisk paso müziklere ayrılmış gibi..)) Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl "Kislalar doldu bu gün..Doldu da bosaldi bugün.." Neriman Altindag Tüfekci. Olagan üstü bir ses! Kazaa.com ile indirmistim. F. Kizilok´un da hakkini yiyemem, hele yukaridaki parcasi...... sevgiler 19320[/snapback] çok güzel bir türkü nereden hatırlattın ya teşekkürler... .................. Geceler yarim oldi aney Ağlamak kârım oldi Her dertten yıkılmazdım nazlım Sebebim zalim oldi ............... bu türküyü babam çok sever kulakları çınlasın
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl "Kislalar doldu bu gün..Doldu da bosaldi bugün.." Neriman Altindag Tüfekci. Olagan üstü bir ses! Kazaa.com ile indirmistim. F. Kizilok´un da hakkini yiyemem, hele yukaridaki parcasi...... sevgiler 19320[/snapback] çok güzel bir türkü nereden hatırlattın ya teşekkürler... .................. Geceler yarim oldi aney Ağlamak kârım oldi Her dertten yıkılmazdım nazlım Sebebim zalim oldi ............... bu türküyü babam çok sever kulakları çınlasın 19343[/snapback] ben cocukken babamin sevdigi sarkilari pek sevmezdim ama, biraz büyüdüm mü ne, simdilerde bazilarini arar oldum.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Bıktım şarkılardan ne kafa kaldı ne beyin. Zır zır zır akşama kadar.. Artık çala çala çoğu şarkıyı ezberledik. Ne biliyim az yada çok solistlikmi yapsak.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl "Kislalar doldu bu gün..Doldu da bosaldi bugün.." Neriman Altindag Tüfekci. Olagan üstü bir ses! Kazaa.com ile indirmistim. F. Kizilok´un da hakkini yiyemem, hele yukaridaki parcasi...... sevgiler 19320[/snapback] çok güzel bir türkü nereden hatırlattın ya teşekkürler... .................. Geceler yarim oldi aney Ağlamak kârım oldi Her dertten yıkılmazdım nazlım Sebebim zalim oldi ............... bu türküyü babam çok sever kulakları çınlasın 19343[/snapback] ben cocukken babamin sevdigi sarkilari pek sevmezdim ama, biraz büyüdüm mü ne, simdilerde bazilarini arar oldum. 19345[/snapback] ben çocukluktan beri babamın sevdiği şarkıları dinleyip durdum.saflık işte ama büyüdüm şimdi o benim sevdiklerimi dinler oldu.mecburen yani
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl MUTLU AŞK YOKTUR SEVENLER ATEŞE YÜRÜR BİLE BİLE BİR DİLEK TUT BARİ BENİM İÇİN SADECE HUZUR DİLE... BURADAN BU MÜBAREK GECEDE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK DİLİYORUM...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl İkinizinde babalarınızı saygıyla selamlarım. Gerçekten bu türküyü benim babamda söylerdi... Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 19 yıl Bu Kalp Seni Unutur mu? Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemden, bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı, içinde bir hüzün vardı, söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Anlamı yok tüm sözlerin, sensiz geçen gecelerin, yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu? Bambaşka bir halin vardı, fark etmeden beni sardı, benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Bana aşkı veren sendin, sonra alıp giden sendin, yollarımız ayrı derdin Bu kalp seni unutur mu? Oysa düşlerim başkaydı, birdenbire yarım kaldı, yaşanacak çok şey vardı Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu? kalbim seni unutur mu? Her gün akşam yattığımda, üşüyorum yokluğunda,yaşıyorum boşluğunda Bu kalp seni unutur mu? fikret kızılok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.