Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Dün kayit oldum. Biraz interneti dolastiktan sonra kararimi buraya verdim. Almanyadan katiliyorum. Sevgiler ve saygilarimi sunarim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 merhaba , hoşgeldin.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 hoşgeldin....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 iyi yapmışsın,bende yeni üye sayılırım.burada kendini gayet ıyı yetiştirmiş insanlar olduğunu düşünüyorum çevremde sağlayamadığım tartışma ve paylaşma ortamını burada yakalayabiliyorum okuyabilen ve düşünebilen insanlarla olmak ne güzel hoşgeldinnnn sefa geldinn Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Hoşgeldin! Kız gülsün bak artık yanlız değilsin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Hoşgeldin! Kız gülsün bak artık yanlız değilsin evet bir gurbetci daha Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hoşgeldin aramıza buraya kayıt yaptırmakla hayatının en güzel kararını verdin Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Hos bulduk. Sevgi ile karsilanmak ne güzelmis. Hepinize icten sevgilerimi ve saygilarimi iletmet isterim. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 MERHABA HOŞGELDİN ARAMIZA... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.