Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 selam millet bensiz olmaz ben gercekten hicte fene biri degilimm yani gerci anneme gore cekilmezmisim ama naparsiniz idare edin... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 selam hosgeldin eh idare ederis Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 rahat durursan sorun yok hoşgeldin Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 rahat durursan sorun yok hoşgeldin aaa askolsun ben mi rahat durmuycam benden iyisi samda kayisi yoksa baska bir yer miydi neyse karistirdim galibaa..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 hos geldın severım bole rahat durmayan yaramaz kısılerı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 şşiiiiiiiiiiişşşşşttttttt rahat dur bakim hoşgeldin........ yapacak bişey yok...gelmişsin artık Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 aman sende kusur kalma.......istediğin kadar yaramazlık yap....nasılsa senide susturan olacak..... ha bu arada h.g. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Hoşgeldin! Ayrıca anneler yalan söylemez Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 héhéé kimmis beni susturacak baba yigit susturamazziniz beniiiiiiiii yada susmam sustukca................ ya cok duygulandim diycem ama salliyomm sagolun var olun arkadaslar hepinizi kocamannnn optummm kiss,bisous..... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 hoşgeldin saol ya tesekkur ederim kendmi yabanci hissetmiycem sayenizde....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 hoşgeldın deyım garii,başlığını yeni gördum.seni seviyorum bebiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.