Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl selam millet bensiz olmaz ben gercekten hicte fene biri degilimm yani gerci anneme gore cekilmezmisim ama naparsiniz idare edin...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar rahat durursan sorun yok hoşgeldin aaa askolsun ben mi rahat durmuycam benden iyisi samda kayisi yoksa baska bir yer miydi neyse karistirdim galibaa.....
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl şşiiiiiiiiiiişşşşşttttttt rahat dur bakim hoşgeldin........ yapacak bişey yok...gelmişsin artık
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl aman sende kusur kalma.......istediğin kadar yaramazlık yap....nasılsa senide susturan olacak..... ha bu arada h.g.
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar héhéé kimmis beni susturacak baba yigit susturamazziniz beniiiiiiiii yada susmam sustukca................ ya cok duygulandim diycem ama salliyomm sagolun var olun arkadaslar hepinizi kocamannnn optummm kiss,bisous.....
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hoşgeldin saol ya tesekkur ederim kendmi yabanci hissetmiycem sayenizde.......
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl hoşgeldın deyım garii,başlığını yeni gördum.seni seviyorum bebiş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.