Φ shaheen Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html bu iki resim arasındaki farkı bulabilecek misiniz bakalım.ben sanmıyorum.çünkü çok benziyorlar.bulabilmeniz için çok dikkatli bakmalısınız.bilgisayarınızın sesini açın ve arkadaki müziği dinleyerek farkı görmeye çalışın . bulabilene helal olsun valla. kolay gelsin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 35689. kez yazılıo bu yazı! foruma yeni gelen her üye bunu yapmak zorundamı? Dipnot: her üye mecazi anlamdadir Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Azizilturco'nun notuna ilave not: 35689 da mecazidir. henüz 35689 olmadı ama az kaldı :) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Doğru haklısın medikal! onuda dipnotta belirtmeliydim yoksa gerçek sanabilirler dipnot : burda sana bi sataşma yok! Alıntı
Φ shaheen Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 yeni gelen her üye, önceden yeni gelen her üyenin bunu yaptığını bilemez ki.admin olarak bunu iyi takip etmişsin.tebrikler.. bu arada "mecaz" ne demek,anlamını biliyor musunuz?ben burda mecaz göremiyorum.olsa olsa mübalağa olur.kastetiğin buysa. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Sakin olun arkadaşlar,zekisinizki buradasınız.Böyle küçük şeylerden tartışma çıkmasın lütfen.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Sakin olun arkadaşlar,zekisinizki buradasınız.Böyle küçük şeylerden tartışma çıkmasın lütfen.. ben buldum resımdeki farkları,hani kimse bulamazdı bayağıda fark var Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ben buldum resımdeki farkları,hani kimse bulamazdı bayağıda fark var ben biliyodum zaten sende bi şeytanlık olduğunu.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html bu iki resim arasındaki farkı bulabilecek misiniz bakalım.ben sanmıyorum.çünkü çok benziyorlar.bulabilmeniz için çok dikkatli bakmalısınız.bilgisayarınızın sesini açın ve arkadaki müziği dinleyerek farkı görmeye çalışın . bulabilene helal olsun valla. kolay gelsin farkları buldum hanı bulunamazdı müzıkte çook dinlendırıcı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Evet evet bakınca gerçekten fark görülüyor..Bulamayanlara daha sonra söylerim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ben biliyodum zaten sende bi şeytanlık olduğunu.. estağfirullah o sizin şeytanlığınız Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Bulabildiniz mi millet? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 dikkatli bakmak lazım baya uzaktan net deil farklar. konsantre olmak lazım Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 evet iyice ekrana yaklaşıp bilgisayarın sesini açacaksın iyice konsantre olduktan sonra fark kalbinize iniyor zaten Alıntı
Φ bugsbunny Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 arkadaşlar o kadar belli ediyosunuz ki resimin sonunda kesin bişi olucağını.herkes anlamıştır bence!.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 arkadaşlar o kadar belli ediyosunuz ki resimin sonunda kesin bişi olucağını.herkes anlamıştır bence!.. sağolasın arkadaşım evet pür dikkat odaklandımki fark bulacağım , asıl o fark beni buldu , ifademi anlatmaya mimik yok burada ?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sağolasın arkadaşım evet pür dikkat odaklandımki fark bulacağım , asıl o fark beni buldu , ifademi anlatmaya mimik yok burada ?? Kıyamam ya senide mi korkuttular.. Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 KORKMAYIN YA!!! UFAK BİRŞEYDİ BENCE. SİZCE*??? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.