Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

bu iki resim arasındaki farkı bulabilecek misiniz bakalım.ben sanmıyorum.çünkü çok benziyorlar.bulabilmeniz için çok dikkatli bakmalısınız.bilgisayarınızın sesini açın ve arkadaki müziği dinleyerek farkı görmeye çalışın .

bulabilene helal olsun valla.

kolay gelsin

Gönderi tarihi:

yeni gelen her üye, önceden yeni gelen her üyenin bunu yaptığını bilemez ki.admin olarak bunu iyi takip etmişsin.tebrikler..

bu arada "mecaz" ne demek,anlamını biliyor musunuz?ben burda mecaz göremiyorum.olsa olsa mübalağa olur.kastetiğin buysa.

Gönderi tarihi:

Sakin olun arkadaşlar,zekisinizki buradasınız.Böyle küçük şeylerden tartışma çıkmasın lütfen..

Gönderi tarihi:
Sakin olun arkadaşlar,zekisinizki buradasınız.Böyle küçük şeylerden tartışma çıkmasın lütfen..

ben buldum resımdeki farkları,hani kimse bulamazdı :devil:

bayağıda fark var :D

Gönderi tarihi:

ben buldum resımdeki farkları,hani kimse bulamazdı :devil:

bayağıda fark var :D

ben biliyodum zaten sende bi şeytanlık olduğunu.. :devil:

Gönderi tarihi:
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

bu iki resim arasındaki farkı bulabilecek misiniz bakalım.ben sanmıyorum.çünkü çok benziyorlar.bulabilmeniz için çok dikkatli bakmalısınız.bilgisayarınızın sesini açın ve arkadaki müziği dinleyerek farkı görmeye çalışın .

bulabilene helal olsun valla.

kolay gelsin

farkları buldum hanı bulunamazdı

müzıkte çook dinlendırıcı :D

Gönderi tarihi:

Evet evet bakınca gerçekten fark görülüyor..Bulamayanlara daha sonra söylerim..

Gönderi tarihi:

ben biliyodum zaten sende bi şeytanlık olduğunu.. :devil:

estağfirullah o sizin şeytanlığınız :D:D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar o kadar belli ediyosunuz ki resimin sonunda kesin bişi olucağını.herkes anlamıştır bence!..

sağolasın arkadaşım evet pür dikkat odaklandımki fark bulacağım , asıl o fark beni buldu , ifademi anlatmaya mimik yok burada ??

Gönderi tarihi:

sağolasın arkadaşım evet pür dikkat odaklandımki fark bulacağım , asıl o fark beni buldu , ifademi anlatmaya mimik yok burada ??

Kıyamam ya senide mi korkuttular.. :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.