Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

shaheen

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

shaheen tarafından postalanan herşey

  1. shaheen

    ceset...

    yatağın altından ölü adamın saatinin alarm sesi gelmiş.veya saat başı uyarısı.duvardakinden ses gelmeyince aşağı bakmış?
  2. evet, bir kısımda haklısın taurus:)). iki basamaklı ab sayısı; 10*a + b olarak yazılabilir.bundan rakamları toplamını çıkarırsak; 10*a+b-(a+=10*a+b-a-b=9*a yani oluşan sayı devamlı 9 un katı oluyor.dolayısıyla rakamları toplamı 9 oluyor.ama a rakam olacağı için 10 olamaz.dolayısıyla;9,18,27,36,45,54,63,72,81 sayılarının karşısına hep aynı sembol konuyor.9 un katı olan 90 ın karşısına koymasına gerek yok çünkü 90 elde edemeyiz.
  3. yeni gelen her üye, önceden yeni gelen her üyenin bunu yaptığını bilemez ki.admin olarak bunu iyi takip etmişsin.tebrikler.. bu arada "mecaz" ne demek,anlamını biliyor musunuz?ben burda mecaz göremiyorum.olsa olsa mübalağa olur.kastetiğin buysa.
  4. http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html bu iki resim arasındaki farkı bulabilecek misiniz bakalım.ben sanmıyorum.çünkü çok benziyorlar.bulabilmeniz için çok dikkatli bakmalısınız.bilgisayarınızın sesini açın ve arkadaki müziği dinleyerek farkı görmeye çalışın . bulabilene helal olsun valla. kolay gelsin
  5. shaheen

    ÖRDEKLER..

    yalan söylemiş:)9
  6. shaheen

    Tutarsızlık nerede?

    evet ya güzelmiş.. sağol ÊxcÊ...
  7. shaheen

    Tutarsızlık nerede?

    soruda 1. düna savaşı denmiş. siz 2. dünya savaşından bahsediyorsunuz. cevabını anlayamadım.açıklayabilir misiniz...
  8. shaheen

    ÇIKAR BAKALIM TOPU

    ben bu soruyu bir kitapta görmüştüm. cevabını versem, cevabı ben bulmadığım için dürüst olmayacak.o yüzden yazmıyorum. ama ısrar ederseniz yazabilirim:))
  9. shaheen

    Tutarsızlık nerede?

    sabah öldüğünü nerden bilebilirler.. belki gece yarısı ölmüştür.değil mi yani...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.