Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 BİR GÖLDE 5 TANE ÖRDEK YÜZÜYORMUŞ.1.Sİ DEMİŞ Kİ BENİM ARKAMDA 4 TANE ÖRDEK VAR, 2.Sİ BENİM ARKAMDA 3,ÜÇÜNCÜSÜ BENİM ARKAMDA 2,DÖRDÜNCÜSÜ DE BENİM ARKAMDA İSE 1 ÖRDEK VAR DEMİŞ BEŞİNCİ ÖRDEK İSE BENİM ARKAMDA 4 ÖRDEK VAR DEMİŞ.ÖRDEKLER BİR DOĞRU BOYUNCA YÜZDÜKLERİNE GÖRE BEŞİNCİ ÖRDEK NEDEN BÖYLE DEMİŞ? Alıntı
Φ mavroli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 kendisinden hariç 4 ördeğin daha var olduğunu sölemiş... ilk aklıma geleni söledim.. yanlış olabilir.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 5. ördek ters yüzüyodur Alıntı
Φ ?????? Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 çünkü 5.si aynı dogru boyunca fakat ters yöne yüzüyormuş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 azizilturco ve ?????? tebrik ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.