Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 hepinizin doğum günü kutlu olsun..buzlu rakı bugün inşallah fazla kaçırmassın abicim... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 mutli yillar arkadaslar Buzlu Raki 38 Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 erbay gülsün sizlere canı gönülden sevgilerimi sunarım... çok teşekkür ederim........ hepinizin doğum günü kutlu olsun..buzlu rakı bugün inşallah fazla kaçırmassın abicim... erbay arkadaşım.... ince düşüncen için çok teşekkür ederim......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 philosophialoren(21), Alatariel Elendil(38) mutlu yıllar...... anam buzlu rakınında dogum günüymüş.........ben yeni farkettim be can mutlu yıllar dilerim..gerçi yaş epey olmuş..... imzandaki şiirin tamamını armağan etmek istedim doğum gününde.........yılmaz güneyin en sewdiğim şiiridir......tekrardan mutlu yıllara.... Mutlu Olma Şansı Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili, biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü. Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk... Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın... Yılmaz Güney Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 MEYDUN canım ne kadar güzel bir hediye çok teşekkür edrim....daha güzeli olamaz herhalde benim için.... ama lütfen ben daha çok gencim hayat daha yeni başladı.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 diğer arkadaşlar bu forumda yaşamıyor herhalde..philosophialoren(21), Alatariel Elendil(38), buradamısınız..sizlerinde doğum gününüz kutlu olsun... .ben baktım uzun süredir yoklar buralarda...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 MEYDUN canım ne kadar güzel bir hediye çok teşekkür edrim....daha güzeli olamaz herhalde benim için.... ama lütfen ben daha çok gencim hayat daha yeni başladı.... ya pardon abi..haklısın( 38 fazla değil) daha çok gençsin.....çitirsin valla........yaf benim hatam yaşlılık işte.... affet abeyciğim..... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Buzlu RAKI,nice senelere DOğUm GüNüN KuTLu OLsUn philosophialoren ve Alatariel Elendil sizlerinde doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 sizlere sevgi küpleri dolusu sevgi gönderiyorum teşekkür ederim. .. seREnaDE... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ya pardon abi..haklısın( 38 fazla değil) daha çok gençsin.....çitirsin valla........yaf benim hatam yaşlılık işte.... affet abeyciğim..... aşk olsun meydun.. ben daha çok tazeyim az kullanılmış.. ..fırından yeni çıkmış simit gibiyim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 aşk olsun meydun.. ben daha çok tazeyim az kullanılmış.. ..fırından yeni çıkmış simit gibiyim.. ya abi süpersin.......yarıldım valla.........taze simit gevrek gevrek hee....... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 buzlu rakı doğum günün kutlu olsun, NİCE SAĞLIKLI YAŞLARA İKİ 38 DAHA DEVİRMEN DİLEĞİYLE philosophialoren ve Alatariel Elendil sizlerinde doğum günü kutlu olsun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ya ben bilgisayarım bozuldu şindi kutlasam olur mu doğum günlerini buzlu rakı sen 38 misin ? maşallah nice mutlu yıllara Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 ya ben bilgisayarım bozuldu şindi kutlasam olur mu doğum günlerini buzlu rakı sen 38 misin ? maşallah nice mutlu yıllara çok teşekkür edrim angel.. 38 göstermiyorum galiba uzaktan.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 o gözlükler ve o saç modeliyle taş çatlasın 19 gösteriyosun Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 nice yaşlara... daha sen 3 tane daha 38 çıkartırsın bea Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 buzlu rakı doğum günün kutlu olsun, NİCE SAĞLIKLI YAŞLARA İKİ 38 DAHA DEVİRMEN DİLEĞİYLE philosophialoren ve Alatariel Elendil sizlerinde doğum günü kutlu olsun MINEU arkadaşım çok teşekkür ederim. .iki tane 38 deviririz inşaallah ...sizeede temennim budur.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 o gözlükler ve o saç modeliyle taş çatlasın 19 gösteriyosun acıları unutup,yaşama gülümsüyorum ben ondandır Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 NİCE YILLARA çok özür dilerim..... ne olur affet geç gördüm 3 tane yazmışsın ne olur affet...çok üzüldüm vallahi. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 çok özür dilerim..... ne olur affet geç gördüm 3 tane yazmışsın ne olur affet...çok üzüldüm vallahi. tamam tamam sakin ol buzlu rakı abim , azat ediyorum seni sağlık olsun abicim AFFETMEK ALLAH'A MAHSUSTUR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.