Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz. kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama... evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? geçenlerde ölüm üzerine bir düşünceye dalmıştım. ve sanırım boğularak ölmek çok acı verici olsa gerek. bu durumda ben cellat olsaydım kurbanın ayağına bir ağırlık bağlar ve hint okyanusuna gömerdim. hem de bu arada bir nevi hint işgencesi yapmış olurdum. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 SEVELİM SEVİLELİM... DÜNYA KİMSEYE KALMAZ... kimseyi kesmeyin bence,cellat olmak iyi birşey değil... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 SEVELİM SEVİLELİM... DÜNYA KİMSEYE KALMAZ... kimseyi kesmeyin bence,cellat olmak iyi birşey değil... ne yapalım be aça ekmek parası. bu devirde işsizlik kötü bir meslek bulduk o da azraililn yamaklığı yani cellatlık. işi için gezelenler işi için uyumayanlar, yemeyenler üşümeyenler hatta işim için soyunurum gerekirse sevişirim diyenler varken biz de işimiz için öldürürüz diyoruz. ( ) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bu ne ya.... teşekkürler taşyürek.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yaaani simdi herkez uzlasti ollemii ozamn adalet yerini bulsun tasii hapse atalimmm Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bu ne ya.... teşekkürler taşyürek.. otopsi filmimi kaldırmışlar ulem kopyasıda yoktu onun şimdi bir kadın daha kesmeliyim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yaaani simdi herkez uzlasti ollemii ozamn adalet yerini bulsun tasii hapse atalimmm sıra sende hayal et YEDİ GÜÜNNNNN Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 sıra sende hayal et YEDİ GÜÜNNNNN ne yedi gunuuuu anlamadimmm amaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 7 günlük ömrün kaldı izlemedinmi halkayı be Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Taş yürekli sen de yanına yardımcı al herkesi tek başına öldürmek zor olmuyor mu? ( Sen de Samara gibi tvden mi çıkıon ) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 samara o işi kimden öğrenmiş bi sor bakalım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 7 günlük ömrün kaldı izlemedinmi halkayı be 7 gun muuu yaopacagimm binlerce sey vardi vasiyetimi birakabilirmuiyimmm ya iyide burda avukattan randevous alsam 1 ay surerr Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 arkadaş bu kız milletinide öldürmek bile eziyet yaa bekleki hazırlansın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Vay demek sen örettin bizim tvden de çıksana( laf aramızda bizm tv bozuk çıkabilcekmisin onu öreneyim dedm ) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 sen hemşerimsin anladıkta bana kazık atamazsın tv tamirini bedavaya getirmek istiyorsun ama hayatını riske atarak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hepinizin ağası oldum şimdide celladınız olayım hepinizi ayrı ayrı düşünüp canınızı acıtmadan göndereyim öbür tarafa olur mu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 arkadaş bu kız milletinide öldürmek bile eziyet yaa bekleki hazırlansın beklee isin neee............. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 sen bırak makyajı ben yaparım makyajını hayal et önce zaten yüzüne bir nişan tahtası çizecem sonra gözlerine nişan alacam gözlerinden vurana kadar çivili oklar yüzüne saplanacak sonra kafana çelikten uzun bir ip takıp pencereden aşağı havada çelik telin bittiği yerde kafan armut gibi kopacak kafan bedeninden ayrı düşecek yere neden makyaj yapıyorsunki nede olsa tanınmayacak şekle gireceksin Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 sen bırak makyajı ben yaparım makyajını hayal et önce zaten yüzüne bir nişan tahtası çizecem sonra gözlerine nişan alacam gözlerinden vurana kadar çivili oklar yüzüne saplanacak sonra kafana çelikten uzun bir ip takıp pencereden aşağı havada çelik telin bittiği yerde kafan armut gibi kopacak kafan bedeninden ayrı düşecek yere neden makyaj yapıyorsunki nede olsa tanınmayacak şekle gireceksin igrencsinnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 orası beni ilgilendirir kafan koptuğunda gözlerin görmüyor olacak ortalığı ben temizlerim merak etme Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 orası beni ilgilendirir kafan koptuğunda gözlerin görmüyor olacak ortalığı ben temizlerim merak etme nediyim sana allaha havale ediyorumm Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Öldürme şekillerini düşünüp yazmak için, cani, psikopat olmak gerekir. Olanlara hayret ederim. Şahsen ben yapamam ama gerçekten o psikopatsa ve bana yazpmışsa yani damarıma basılmışsa kimbilir belki de kimsenin aklına gelmicek şeyleri yaparım. Hele söz konusu ailem olursa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Öldürme şekillerini düşünüp yazmak için, cani, psikopat olmak gerekir. Olanlara hayret ederim. hayır guestgirl öldürmek bir sanattır sen anlamıyorsan o başka mesele söylediğin doğru olsa ben kesin caniyim hemde piskopat cani hiç benziyormuyum allah aşkına şu suratıma bi baksana melekim ben melek Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Suratına değil, beynini çıkarıp incelemem yeter BKZ: kaşla göz arası, öldürme şekli sunmak Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 bende kendimi cellat sanıyormuşum şuna baksanıza tanışmak için beynini çıkartıyor insanın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.