Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz.

kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama...

evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? :devil:

geçenlerde ölüm üzerine bir düşünceye dalmıştım. ve sanırım boğularak ölmek çok acı verici olsa gerek.

bu durumda ben cellat olsaydım kurbanın ayağına bir ağırlık bağlar ve hint okyanusuna gömerdim. hem de bu arada bir nevi hint işgencesi yapmış olurdum.

• Cevaplar 121
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

SEVELİM SEVİLELİM...

DÜNYA KİMSEYE KALMAZ...

kimseyi kesmeyin bence,cellat olmak iyi birşey değil... :huh:

Gönderi tarihi:

SEVELİM SEVİLELİM...

DÜNYA KİMSEYE KALMAZ...

kimseyi kesmeyin bence,cellat olmak iyi birşey değil... :huh:

ne yapalım be aça ekmek parası. bu devirde işsizlik kötü bir meslek bulduk o da azraililn yamaklığı yani cellatlık. işi için gezelenler işi için uyumayanlar, yemeyenler üşümeyenler hatta işim için soyunurum gerekirse sevişirim diyenler varken biz de işimiz için öldürürüz diyoruz. ( :( )

Gönderi tarihi:

Taş yürekli sen de yanına yardımcı al herkesi tek başına öldürmek zor olmuyor mu? :P ( Sen de Samara gibi tvden mi çıkıon )

Gönderi tarihi:

Vay demek sen örettin bizim tvden de çıksana( laf aramızda bizm tv bozuk çıkabilcekmisin onu öreneyim dedm )

Gönderi tarihi:

sen bırak makyajı ben yaparım makyajını hayal et önce zaten yüzüne bir nişan tahtası çizecem sonra gözlerine nişan alacam gözlerinden vurana kadar çivili oklar yüzüne saplanacak sonra kafana çelikten uzun bir ip takıp pencereden aşağı havada çelik telin bittiği yerde kafan armut gibi kopacak :D kafan bedeninden ayrı düşecek yere neden makyaj yapıyorsunki nede olsa tanınmayacak şekle gireceksin :chris::stuart:

Gönderi tarihi:

sen bırak makyajı ben yaparım makyajını hayal et önce zaten yüzüne bir nişan tahtası çizecem sonra gözlerine nişan alacam gözlerinden vurana kadar çivili oklar yüzüne saplanacak sonra kafana çelikten uzun bir ip takıp pencereden aşağı havada çelik telin bittiği yerde kafan armut gibi kopacak :D kafan bedeninden ayrı düşecek yere neden makyaj yapıyorsunki nede olsa tanınmayacak şekle gireceksin :chris::stuart:

igrencsinnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!

Gönderi tarihi:

Öldürme şekillerini düşünüp yazmak için, cani, psikopat olmak gerekir. Olanlara hayret ederim. Şahsen ben yapamam ama gerçekten o psikopatsa ve bana yazpmışsa yani damarıma basılmışsa kimbilir belki de kimsenin aklına gelmicek şeyleri yaparım. Hele söz konusu ailem olursa :shuriken:

Gönderi tarihi:

Öldürme şekillerini düşünüp yazmak için, cani, psikopat olmak gerekir. Olanlara hayret ederim.

hayır guestgirl öldürmek bir sanattır sen anlamıyorsan o başka mesele :D söylediğin doğru olsa ben kesin caniyim hemde piskopat cani :) hiç benziyormuyum allah aşkına şu suratıma bi baksana melekim ben melek :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.