Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 İtalyan Kocamı öldürürüm. İspanyol Kocamı da sevgilisini de öldürürüm. Alman Kendimi öldürürüm. Japon Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm. İngiliz Viski ne güne duruyor? Rus Votkalarla sarhoş olurum. Amerikalı Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım. Fransız Dünyada başka erkek mi yok, hemen yenisini bulurum. Arap Hocaya gider muska yazdırırım. Türk Kocam beni aldatmaz... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hahaha turk kadinlarida iste oyle der kocam beni aldatmaz Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 türk kadını hep doğruyu söyler... di mi.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ne desin aldatiyor dermi erkegini kucuk dusurmes turk kadini elin gavuruna Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 İtalyan Kocamı öldürürüm. İspanyol Kocamı da sevgilisini de öldürürüm. Alman Kendimi öldürürüm. Japon Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm. İngiliz Viski ne güne duruyor? Rus Votkalarla sarhoş olurum. Amerikalı Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım. Fransız Dünyada başka erkek mi yok, hemen yenisini bulurum. Arap Hocaya gider muska yazdırırım. Türk Kocam beni aldatmaz... çok doğru acı ama gerçek Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 evet aci ve gercek Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 en doğrusu gerçeği söylemektir acıda olsa eğer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.