Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl İtalyan Kocamı öldürürüm. İspanyol Kocamı da sevgilisini de öldürürüm. Alman Kendimi öldürürüm. Japon Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm. İngiliz Viski ne güne duruyor? Rus Votkalarla sarhoş olurum. Amerikalı Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım. Fransız Dünyada başka erkek mi yok, hemen yenisini bulurum. Arap Hocaya gider muska yazdırırım. Türk Kocam beni aldatmaz...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hahaha turk kadinlarida iste oyle der kocam beni aldatmaz
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ne desin aldatiyor dermi erkegini kucuk dusurmes turk kadini elin gavuruna
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl İtalyan Kocamı öldürürüm. İspanyol Kocamı da sevgilisini de öldürürüm. Alman Kendimi öldürürüm. Japon Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm. İngiliz Viski ne güne duruyor? Rus Votkalarla sarhoş olurum. Amerikalı Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım. Fransız Dünyada başka erkek mi yok, hemen yenisini bulurum. Arap Hocaya gider muska yazdırırım. Türk Kocam beni aldatmaz... çok doğru acı ama gerçek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.