Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Dikkat et virüs bulaştırmasın bu ayakta felaket sana doktorlar golgiye fazla yaklaştırmıyorlar zaten kankim ''yok sen bi ölç ona göre kısaltcam seni...'' hadi yaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 golgi daha geçenlerde kutlamamışmıydım senin doğum gününü be yav..... serapmı gördüm ne........ yav hep bu mineunun yüzünden be yav doktorlar golgiye fazla yaklaştırmıyorlar zaten kankim aman yaklaşma akıl falan bulaşır mazallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aman istemem benim aklım bana yetiyo, hatta fazla bile geldiği oluyo fazla geldiği bi dönemde senide hatırlarım merak etme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yav de get modem kablosu sende Niye bağlantı sorunun mu var Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Niye bağlantı sorunun mu var hee var nolcek yane Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 belli oluyo zaten bağlantı sorunu yaşadığın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 belli oluyo zaten bağlantı sorunu yaşadığın yav siz ikiniz ben tek ama olsun farke etmes mineu önce sen bağlantılarına bi bak sanırım bi kaçak var Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Kaçak sensin ama bakırköyden kaçan sensin ben nasıl kaçak oluyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 doğru söylüyosun biz o zamanlar kankimle bakırköy semtinde bi ev kiralamıştık, senin kaldığın hastanenin hemen karşısından sonra duyduk ki sen hastaneden kaçmışsın bizde hemen evi boşalttık Alıntı
Φ grey34 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 www.smilingchocolates.com dan sevdikleriniz icin cikolata siparisi verebilirsiniz. resminizi gonderin mesajinizi yazin, hemen yapalim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ayy başıma ağrılar girdi senin yüzünden kapama düğmen nerde senin bi sus yaa Kankim müthişsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 napıyım kanki, zorla konuşturuyor insanı de get golgi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 doğru söylüyosun biz o zamanlar kankimle bakırköy semtinde bi ev kiralamıştık, senin kaldığın hastanenin hemen karşısından sonra duyduk ki sen hastaneden kaçmışsın bizde hemen evi boşalttık bunu yazmak için çok düşünmüşsün sanırım... ama yine standardı aşamadın... Ayy başıma ağrılar girdi senin yüzünden kapama düğmen nerde senin bi sus yaa Kankim müthişsin e tabi şakşakçısız olmaz demi?? Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Geç kalmış doğum günü kutlamaları kabul ediliyormuuuu?? Eğer kabul ediliyorsa doğum günün kutlu olsun golgi.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 bunu yazmak için çok düşünmüşsün sanırım... ama yine standardı aşamadın... e tabi şakşakçısız olmaz demi?? evet biraz düşündüm ama böyle bi cevap yazıp yazmamak adına düşündüm insanın yüzüne karşı sen delisin demek de ne kadar zormuş iyi ki şu standart kelimesini de öğrenmişsin senin kankin yok diye kıskanma golgi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Geç kalmış doğum günü kutlamaları kabul ediliyormuuuu?? Eğer kabul ediliyorsa doğum günün kutlu olsun golgi.. çok teşekkür ederim saol evet biraz düşündüm ama böyle bi cevap yazıp yazmamak adına düşündüm insanın yüzüne karşı sen delisin demek de ne kadar zormuş iyi ki şu standart kelimesini de öğrenmişsin senin kankin yok diye kıskanma golgi yoo bak hiç zor deil deliii kankim yok die mi kıskancam o nyie bea burda herkes benim kankim.. ne var yane ??? standard kelimesi güzel bi kelime tam anlamıyla cuk oturuyor bazen Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 bir tane daha geç kalmış doğum günü kutlaması nice mutlu senelere Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 bir tane daha geç kalmış doğum günü kutlaması nice mutlu senelere teşekkürler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yoo bak hiç zor deil deliii kankim yok die mi kıskancam o nyie bea burda herkes benim kankim.. ne var yane ??? standard kelimesi güzel bi kelime tam anlamıyla cuk oturuyor bazen sen ne çatlak bi adamsın ya de get... Herkes kankisiymiş hah hahhh doğru standart güzel bi kelime ama bu defa oturmamış cuk diye Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sen ne çatlak bi adamsın ya de get... Herkes kankisiymiş hah hahhh doğru standart güzel bi kelime ama bu defa oturmamış cuk diye bak şimdi sen kıskanıyosun oturmuş oturmuş ... hem sen tdk uzmanımısın nerden biliyon oturup oturmadıgını ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ben kıskancımdır ama kıskanacağım en son kişi sensin tdk uzmanı değilsemde bu işleri senden daha iyi biliyorum o kesin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ben kıskancımdır ama kıskanacağım en son kişi sensin tdk uzmanı değilsemde bu işleri senden daha iyi biliyorum o kesin yok yav bak sen... kıskanç oldugun belli zaten... aynı zamanda çekemiyorsun beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 asıl sen beni çekemiyorsun ileti sayım senden çok diye şimdi böyle dedim ya ben gittikten sonra çoşarsın sen, beni geçmek için Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 asıl sen beni çekemiyorsun ileti sayım senden çok diye şimdi böyle dedim ya ben gittikten sonra çoşarsın sen, beni geçmek için off aş artık bunları ya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.