Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar off aş artık bunları ya.. Ben bunları aşalı çok oldu da , senin anladığın dilden konuşmaya çalışıyorum
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Ben bunları aşalı çok oldu da , senin anladığın dilden konuşmaya çalışıyorum belli..
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar farkındayım çok üzülceksin ama gerçek bu golgicim gerçekler acıdır
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl farkındayım çok üzülceksin ama gerçek bu golgicim gerçekler acıdır ne kadar acı olabilirki...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl yaw bu ne sen hergün yeniden doğuyosun galiba ama ben senin hepimizin 22 nisan bayramını kutluyorum (artık bir anlamıda kalmadı ya yen yen nereye kadar offff....tüyo var mı tüyo
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl yaw bu ne sen hergün yeniden doğuyosun galiba ama ben senin hepimizin 22 nisan bayramını kutluyorum (artık bir anlamıda kalmadı ya yen yen nereye kadar offff....tüyo var mı tüyo salı programı açıklansın ayarlarız bişiler
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl salı programı açıklansın ayarlarız bişiler tam harbi erkek ağzı olmuş ..."ayarlarız bişeyler" . sağol baba ben hep buralardayım ben olmasamda mahmut abiye bırak ben alırım ondan
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl tam harbi erkek ağzı olmuş ..."ayarlarız bişeyler" . sağol baba ben hep buralardayım ben olmasamda mahmut abiye bırak ben alırım ondan ahha
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar golgicim bu arada doğum günün kutlu olsun yeniden doğdun sayılır, takımını kutlarım, biz böle centilmen bir taraftarız
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl çok acı çooooooooooookkkkkk yok yav korktum ben golgicim bu arada doğum günün kutlu olsun yeniden doğdun sayılır, takımını kutlarım, biz böle centilmen bir taraftarız efferim adam olcan sen ama ben o günleri görebilecekmiyim...
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar efferim adam olcan sen ama ben o günleri görebilecekmiyim... hadi ordan deli
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.