Φ dilku Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 1700 yıllık bir incil karbon tekniğiyle gün ışığına çıkarıldı..İncilde diğer incillerden farklı rivayetler yer alıyor... http://www.nytimes.com/2006/04/06/science/...0601020&ei=5087 Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Tek olan Evangeliumunda bahsedilen ve konu olarak Judas i iceren bir manuskript bulunmustur. Bu yazi isa ile onu ihbar eden ögrencisinden, din uzmanlarindan, simdiki zamanda anlatilanlari acikliyor. Bu yazida Isa beni memurlara sat diye Yudas a ricada bulunuyormus.... Incillerin celiskileri devam etmekte. Birisi yazdigini öbürü dogrulamiyor. Tabi genede bir zaman Allah´in kelami olduguna inanmak zorundayiz. Maalesef onlara hafizalarinda tutmak ile ve dilden dile giderek, cakdas olma istegiyle veya maddi karsiliginda degistirilerek, herkesin kendi anlayisina göre, anlasilsin diye tercüme etmesiyle yipranmis ve dogruluktan yana cok az bölümleri kalmis. Saygilar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yazıya baktım ama ingilizcm yeterlı değil okumaya barnabas incilinin gerçek incil olduğu ve saklandığına dair düşünceler de mevcut Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Duyduguma göre Bernaba incili Viyanada saklaniyormus. Arti Cizvitlerin incilede gözardi edilmemesi lazim diye bir arkadas söylemisti. Cizvitler kim oluyor ama cikaramadim Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 düşün işte allahın kitaplarını neden sakladıklarını açık ve net. Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 @sedelina bu programi fareye sag basarak farkli kayit et ve bilgisayarina indir, rar sifre istedigi zaman assagidaki yazdigim sifre yazip ac. Ben biraz önce indirdim ve kullanima baktim biraz tarzanca ama ginede anlasilir bir hali var. Programi baslatmak icin dosyanin icinde T bas. Bastan hata verir gibi bir yazi geliyor ama devam edince iki sayfali bir bölüm cikiyor. Yukariya inglizce text kopyala ve biraz üsttarafta cevir buttonuna bas. Assagisinda yakin bir Türkce halini göreceksin. -http://www.tamindir.com/tamindir-dosya-dep...metincewiri.zip- rar sifresi : www.tamindir.com Basarilar Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 milyon tane incil oldu zaten piyasada,bitane daha bulunsa nolcak.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yazıya baktım ama ingilizcm yeterlı değil okumaya barnabas incilinin gerçek incil olduğu ve saklandığına dair düşünceler de mevcut barnabas İncili gerçek incil olabilirmiş, ama Hıristiyanlar kabul etmiyormuş, barnabas incili piyasada satılıyor sanırım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 barnabas İncili gerçek incil olabilirmiş, ama Hıristiyanlar kabul etmiyormuş, barnabas incili piyasada satılıyor sanırım.. biliyorsunuz homoseksüeller bıle kendıne has İncil yazmıştır.barnabas ın ılk olduğu konusu tam açıklığa kavuşmadı zaten ılk İncil varolsa bile bunu açığa çıkarmayan ılk güç kilise olacaktır.Allah la kul arasına gıren kilisenın egemenliği çökecektır çunku.. bu egemenliğin en korkulan kısmı da maddıdır Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 biliyorsunuz homoseksüeller bıle kendıne has İncil yazmıştır.barnabas ın ılk olduğu konusu tam açıklığa kavuşmadı zaten ılk İncil varolsa bile bunu açığa çıkarmayan ılk güç kilise olacaktır.Allah la kul arasına gıren kilisenın egemenliği çökecektır çunku.. bu egemenliğin en korkulan kısmı da maddıdır doğru söylüyorsun Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kardeşim hakiki incil 10 sene evvel kudüsde bir mağrada bundu korbon testinle anlaşoldığına göre isa dan 400 yıl evvel yazılmış, bu olayı basında aktardı şimdi vatikanda koruma altında. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kardeşim hakiki incil 10 sene evvel kudüsde bir mağrada bundu korbon testinle anlaşoldığına göre isa dan 400 yıl evvel yazılmış, bu olayı basında aktardı şimdi vatikanda koruma altında. İsa dan 400 yıl önce nasıl yazılmış olabiliyor,hrıstıyanlar neden bu incile sahip çıkmamışlar,neden çoğaltılmamış cevap verırsenız memnun olurum merak ettim şimdi Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Basın bunu böyle belirtti, bu günkü incile benzemediği açıklamak istenilmedyini sızan haberinide vermişti. şimdi bir bak http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/1...nya/dunya6.html Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 şimdi bir bak http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/1...nya/dunya6.html ilginç paylaşımın için teşekkurler Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kardeşim hakiki incil 10 sene evvel kudüsde bir mağrada bundu korbon testinle anlaşoldığına göre isa dan 400 yıl evvel yazılmış, bu olayı basında aktardı şimdi vatikanda koruma altında. Hz. İsa'dan önce yazılmışsa bu nasıl İncil olabiliyor, İncil Hz. İsa'ya geldi..Anlamadım bu işi ayrıca şu tanrıyı mahkemeye veren adam da olsa olsa Ruhban sınıfını mahkemeye vermiştir, o kadar para verdim günah çıkartırdım, hala yıldırım çarpıyo, siz yoksa Allah'a söylemediniz mi benim iyi bir kul olduğumu? Alıntı
Φ Fade to Black Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Hz. İsa'dan önce yazılmışsa bu nasıl İncil olabiliyor, İncil Hz. İsa'ya geldi..Anlamadım bu işi ben de onu diycektim isadan önce incil nasıl oluyor. belki tevrat falansa.ama onların aralarında o kadar zaman yok diye biliyorum. Alıntı
Φ El Hacı Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Peki incilin hali öyle. Kuranın nasıl ? En eski kuran kaç yıllık. Ve nerde bilen varmı ?. Karbon metodu ile eskiliği kanıtlanmış olanı Nerede ve kaç yıllık. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Peki incilin hali öyle. Kuranın nasıl ? En eski kuran kaç yıllık. Ve nerde bilen varmı ?. Karbon metodu ile eskiliği kanıtlanmış olanı Nerede ve kaç yıllık. ya mesela Hz. Osman nüshası mevcut..1917'de Çarlık Rusyası hz. Osman nüshası Kuran-ı Kerim'i müslümanlara geri verdi...mesela topkapıda yok mu deri vs. üzerine yazılan Kuran ayetleri..zaten Kuran-ı Kerim hz. Osman döneminde toplandı..Kuranın tarihi 14 asırlık falan.. Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Incilin 333 celiskileri. -http://www.sendspace.com/file/0ofd2r- Dosya indirin ve rar olarak actiktaan sonra icinde index basin. Celiskileri görebilirsiniz, sonu bulmiyan ve hergün yenisi eklenilen celiskilerin bazilari. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yapılan tartışmalarda Kur'an ı Kerım ın değiştırılememiş olmasının da konuşulmasını dilıyorum.bu üzerınde önemle durulacak bir konudur.benim ve de bırçok inanan için en önemli dayanaktır ve sarılmam için yeterlidir.insanın bişeyler yapması için şu bunu düşünmüş bu bunu söylemiş gibi dayanak göstermesi gerekmıyor.neden hep başka düşünürlerın fıkırlerıyle konuşuruz ve dayanak gösterırız anlamam sankı kendı düşünme melekelerimiz yokmuş gibi.. o sebeble de buradaki tartışmalarda kişiler bilgilerının kendılerıne göre sentezını yapıp sunsalar daha anlamlı olacaktır.. saygılar Alıntı
Φ Fade to Black Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bu incile yahuda incili deniyor.yani isa'ya ihanet ettiği söylenen adamın yazdığı incil.gerçek incil değil yani. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.