Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tek olan Evangeliumunda bahsedilen ve konu olarak Judas i iceren bir manuskript bulunmustur. Bu yazi isa ile onu ihbar eden ögrencisinden, din uzmanlarindan, simdiki zamanda anlatilanlari acikliyor. Bu yazida Isa beni memurlara sat diye Yudas a ricada bulunuyormus....

Incillerin celiskileri devam etmekte.

Birisi yazdigini öbürü dogrulamiyor.

Tabi genede bir zaman Allah´in kelami olduguna inanmak zorundayiz. Maalesef onlara hafizalarinda tutmak ile ve dilden dile giderek, cakdas olma istegiyle veya maddi karsiliginda degistirilerek, herkesin kendi anlayisina göre, anlasilsin diye tercüme etmesiyle yipranmis ve dogruluktan yana cok az bölümleri kalmis.

Saygilar

Gönderi tarihi:

yazıya baktım ama ingilizcm yeterlı değil okumaya

barnabas incilinin gerçek incil olduğu ve saklandığına dair düşünceler de mevcut

Gönderi tarihi:

@sedelina bu programi fareye sag basarak farkli kayit et ve bilgisayarina indir, rar sifre istedigi zaman assagidaki yazdigim sifre yazip ac.

Ben biraz önce indirdim ve kullanima baktim biraz tarzanca ama ginede anlasilir bir hali var.

Programi baslatmak icin dosyanin icinde T bas.

Bastan hata verir gibi bir yazi geliyor ama devam edince iki sayfali bir bölüm cikiyor.

Yukariya inglizce text kopyala ve biraz üsttarafta cevir buttonuna bas.

Assagisinda yakin bir Türkce halini göreceksin.

-http://www.tamindir.com/tamindir-dosya-dep...metincewiri.zip-

rar sifresi : www.tamindir.com

Basarilar

Gönderi tarihi:

yazıya baktım ama ingilizcm yeterlı değil okumaya

barnabas incilinin gerçek incil olduğu ve saklandığına dair düşünceler de mevcut

barnabas İncili gerçek incil olabilirmiş, ama Hıristiyanlar kabul etmiyormuş, barnabas incili piyasada satılıyor sanırım..

Gönderi tarihi:

barnabas İncili gerçek incil olabilirmiş, ama Hıristiyanlar kabul etmiyormuş, barnabas incili piyasada satılıyor sanırım..

biliyorsunuz homoseksüeller bıle kendıne has İncil yazmıştır.barnabas ın ılk olduğu konusu tam açıklığa kavuşmadı

zaten ılk İncil varolsa bile bunu açığa çıkarmayan ılk güç kilise olacaktır.Allah la kul arasına gıren kilisenın egemenliği çökecektır çunku..

bu egemenliğin en korkulan kısmı da maddıdır

Gönderi tarihi:

biliyorsunuz homoseksüeller bıle kendıne has İncil yazmıştır.barnabas ın ılk olduğu konusu tam açıklığa kavuşmadı

zaten ılk İncil varolsa bile bunu açığa çıkarmayan ılk güç kilise olacaktır.Allah la kul arasına gıren kilisenın egemenliği çökecektır çunku..

bu egemenliğin en korkulan kısmı da maddıdır

doğru söylüyorsun :unsure:

Gönderi tarihi:

Kardeşim hakiki incil 10 sene evvel kudüsde bir mağrada bundu korbon testinle anlaşoldığına göre isa dan 400 yıl evvel yazılmış, bu olayı basında aktardı şimdi vatikanda koruma altında.

Gönderi tarihi:
Kardeşim hakiki incil 10 sene evvel kudüsde bir mağrada bundu korbon testinle anlaşoldığına göre isa dan 400 yıl evvel yazılmış, bu olayı basında aktardı şimdi vatikanda koruma altında.

İsa dan 400 yıl önce nasıl yazılmış olabiliyor,hrıstıyanlar neden bu incile sahip çıkmamışlar,neden çoğaltılmamış

cevap verırsenız memnun olurum merak ettim şimdi

Gönderi tarihi:

Hz. İsa'dan önce yazılmışsa bu nasıl İncil olabiliyor, İncil Hz. İsa'ya geldi..Anlamadım bu işi :unsure:

ayrıca şu tanrıyı mahkemeye veren adam da olsa olsa Ruhban sınıfını mahkemeye vermiştir, o kadar para verdim günah çıkartırdım, hala yıldırım çarpıyo, siz yoksa Allah'a söylemediniz mi benim iyi bir kul olduğumu?

Gönderi tarihi:

Hz. İsa'dan önce yazılmışsa bu nasıl İncil olabiliyor, İncil Hz. İsa'ya geldi..Anlamadım bu işi :unsure:

ben de onu diycektim isadan önce incil nasıl oluyor. belki tevrat falansa.ama onların aralarında o kadar zaman yok diye biliyorum.

Gönderi tarihi:

Peki incilin hali öyle. Kuranın nasıl ?

En eski kuran kaç yıllık. Ve nerde bilen varmı ?. Karbon metodu ile eskiliği kanıtlanmış olanı Nerede ve kaç yıllık.

ya mesela Hz. Osman nüshası mevcut..1917'de Çarlık Rusyası hz. Osman nüshası Kuran-ı Kerim'i müslümanlara geri verdi...mesela topkapıda yok mu deri vs. üzerine yazılan Kuran ayetleri..zaten Kuran-ı Kerim hz. Osman döneminde toplandı..Kuranın tarihi 14 asırlık falan..

Gönderi tarihi:

yapılan tartışmalarda Kur'an ı Kerım ın değiştırılememiş olmasının da konuşulmasını dilıyorum.bu üzerınde önemle durulacak bir konudur.benim ve de bırçok inanan için en önemli dayanaktır ve sarılmam için yeterlidir.insanın bişeyler yapması için şu bunu düşünmüş bu bunu söylemiş gibi dayanak göstermesi gerekmıyor.neden hep başka düşünürlerın fıkırlerıyle konuşuruz ve dayanak gösterırız anlamam sankı kendı düşünme melekelerimiz yokmuş gibi..

o sebeble de buradaki tartışmalarda kişiler bilgilerının kendılerıne göre sentezını yapıp sunsalar daha anlamlı olacaktır..

saygılar

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.