Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 iyiki doğdun beeeeeeeeeeeeen Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 . Yaşamın boyunca sana güzel, mutlu, huzurlu, güvenli ve salıklı yıllar dilerim sevgili Golgi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları mutlu yıllar canım.........iyiki doğdun iyiki tanıdım seni...herşey gönlünce olsun ..yüzünden ve yüreğinden aydınlık mutluluk eksik olmasın......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 burayada yazayım bari...mutlu yıllar küçücüğüm...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 iyiki doğdun beeeeeeeeeeeeen . Yaşamın boyunca sana güzel, mutlu, huzurlu, güvenli ve salıklı yıllar dilerim sevgili Golgi... sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları mutlu yıllar canım.........iyiki doğdun iyiki tanıdım seni...herşey gönlünce olsun ..yüzünden ve yüreğinden aydınlık mutluluk eksik olmasın......... hepinize çok teşekkür ederim.. benden önce sakın ölmeyin emi sizin gibi dostları kaybettiğimi görmek hiç istemiyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 hepinize çok teşekkür ederim.. benden önce sakın ölmeyin emi sizin gibi dostları kaybettiğimi görmek hiç istemiyorum... oyyy kıyamam ben sana...senden önce ölmem merak etme....seni gömmeden getmeye niyetim yok.... .......allah herkese uzun ömür versin.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Sen doğduğun için güzel birgün iyiyki doğdun! bir fenerli doğduğu için kötü bi gün Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 oyyy kıyamam ben sana...senden önce ölmem merak etme....seni gömmeden getmeye niyetim yok.... .......allah herkese uzun ömür versin.... ööö sayman aziz çok teşekkürler Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 ..........fenerbahçe aşkına Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ben yeni geldiiim için şimdi kuluyorum nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Arkadaşlar asıl topic BUDUR Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gorgi sen ogame oynuyonmu nen? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gorgi sen ogame oynuyonmu nen? bazı oyunlar oynuyormda ogame nedir ki Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 nedir dediğine göre oynamıyon! oynarsın diye tahmin etmiştim! Ogame: online oynanan bir savaş-strateji simülasyonu! oynamıyosan hiç bulaşma bırakamıyon sonra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.