Φ akarsu Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Umarim benide yaniniza alirsiniz. Avrupada yasadigim icin türkcem pek iyi degil onu burda gelistirmek istiyorum. Biraz tanisirsak sevinirim. akarsu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 selam hosgeldin turkcen gelisir merak etme benim bayabi gelistide Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hosgeldın umarım turkcen gelısır Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 selam hosgeldin turkcen gelisir merak etme benim bayabi gelistide allah sizden razi olsun. insallah baya iyi olur. Hersey cok güzel olacak. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Allah sendende razi olsun bacim ceviri disi olma cok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin akarsu elimizden geldiğince sana yardım etmeye çalışırız türkçeni geliştirmek adına Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin akarsuyum ...sana sewe sewe türkrçe öğretirim ben....... Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin akarsuyum ...sana sewe sewe türkrçe öğretirim ben....... bu hatalarinla sonunda ben senin ögretmenin olurum... Mineau: o zaman simdi elline saglik demeye düser bize Gülsün: icimde ayni disimda. Dislerimede ceviremem o galibiyetim yok daha ama burda gelistiriz beraber. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bu hatalarinla sonunda ben senin ögretmenin olurum... Mineau: o zaman simdi elline saglik demeye düser bize Gülsün: icimde ayni disimda. Dislerimede ceviremem o galibiyetim yok daha ama burda gelistiriz beraber. dis demedim ki ben yani ceviri disi benim tastatur,da noktasiz yazamiyorum yani agizdaki dis demedim ben ceviri disi bir gelip birdaha gelmemeslik yapma devamli gel demek istedim ( bilmem anlatabildimi ) Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 dis demedim ki ben yani ceviri disi benim tastatur,da noktasiz yazamiyorum yani agizdaki dis demedim ben ceviri disi bir gelip birdaha gelmemeslik yapma devamli gel demek istedim ( bilmem anlatabildimi ) Simdi anladim bende bir nokta yapamiyorum. Gelirim zamanim var ne olsa artik. Cok sagol. Gülsün ben sana birsey ögreteyim. Klavye = Tastatur Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ogreniyoz bak iste klavye sende sagol oh be anlatabilmisim Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ogreniyoz bak iste klavye sende sagol oh be anlatabilmisim ben anladikdan sonra herkes anlar. Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sagol. senin alttaki yazini cok begendim. Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın. alinti Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin...sevgi getirdinmi... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hoşgeldiiinnnnn ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hoşgeldin...sevgi getirdinmi... cicekler eskimeden hemen alayim. Sanada sevgiler göndereyim. Tsk. Bir ciecekde sana emanet angelflower. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 emanetine iyi bakarım merak etme Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 emanetine iyi bakarım merak etme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.