Φ _LadyAngel_ Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 nbr arkadaslar? bende yenilerdenim forumu yeni kesfettim cokta hosuma gitti gerci henüz yabancilik cekiyorum ama umarim bu yakinda gecer birazda sizin sayenizde olacak bu kisaca özetleyim: 21 yasindayim, okuyorum ve yurtdisinda yasiyorum, aslen hatayliyim öyle yani neyse benden simdilik bu kadar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 bende formda yenı sayılırım ama hıc yabancılık cekmedım bu arada hos geldın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Angel hoşgeldin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hoşgeldin...burda da melekten adım atamaz olduk... Alıntı
Φ serhanisa Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Burayı bende yeni keşfettim.. Ama doğru bir yer hoş geldin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoş geldin........ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoş geldin.......... benden söylemesi..gelen ayrılamıyor buradan......sonra söylemedi deme...... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 heytttttttttt ben yokken başka angellerle samimi olmuşsunuz açılınnnnnnnnnnnnnn burdA BİR ANGEL VAR O DA BENİM NEYSE Bİ HOŞGELDİN DİİİM BARİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.