Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Oliver Twist (2005) Yeni Versiyonu

Charles Dickensın meşhur romanı Oliver Twistin yeni versiyonu. Anlatmaya gerek varmı bilmiyorum ama bir klasik ve herkesin görmesi gerekli. Konunun anlatımı ve kitabı ile olan ilişkileri ve fazlası. Tabiki Roman Polanski yi unutmamak lazım kameraların hareketei ve öykünün akıcılığıda cabası...

Oyuncular: Ben Kingsley, Barney Clark, Jamie Foreman, Harry Eden, Leanne Rowe Lewis Chase

Yönetmen: Roman Polanski

post-2-1144257630_thumb.jpg

Acclaimed director Roman Polanski (Rosemary's Baby) takes a stab at retelling a classic Dickens tale, with Ben Kingsley co-starring as Fagin, the notorious underground gang leader. As the story goes, a doe-eyed runaway orphan named Oliver Twist (Barney Clark) flees the confines of the factory walls to live among pickpockets and thieves. And, for the most part, what he finds is a surrogate family of people who actually care.

Cast: Ben Kingsley, Barney Clark, Jamie Foreman, Harry Eden, Leanne Rowe Lewis Chase

Director: Roman Polanski

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.