Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Admin Oliver Twist (2005) Yeni Versiyonu Charles Dickensın meşhur romanı Oliver Twistin yeni versiyonu. Anlatmaya gerek varmı bilmiyorum ama bir klasik ve herkesin görmesi gerekli. Konunun anlatımı ve kitabı ile olan ilişkileri ve fazlası. Tabiki Roman Polanski yi unutmamak lazım kameraların hareketei ve öykünün akıcılığıda cabası... Oyuncular: Ben Kingsley, Barney Clark, Jamie Foreman, Harry Eden, Leanne Rowe Lewis Chase Yönetmen: Roman Polanski Acclaimed director Roman Polanski (Rosemary's Baby) takes a stab at retelling a classic Dickens tale, with Ben Kingsley co-starring as Fagin, the notorious underground gang leader. As the story goes, a doe-eyed runaway orphan named Oliver Twist (Barney Clark) flees the confines of the factory walls to live among pickpockets and thieves. And, for the most part, what he finds is a surrogate family of people who actually care. Cast: Ben Kingsley, Barney Clark, Jamie Foreman, Harry Eden, Leanne Rowe Lewis Chase Director: Roman Polanski
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.