Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2004 Admin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2004 32 senedir ABD de yasayan Turkum. Ilk evliligimden 2 cocugum 2inci evliligimden 1 oglum var. Kadermidir kismetmidir bilemem ikisi ilede sebebsiz olaylardan dolayi bosandim. Bundan 6 ay once web sitenizi buldum ve profil i tamamladim. Bircok kisiden cevap aldim. Aldigim cevaplarin hic birisini begenmedim ve ben profilere cevap yazdim Augustos ayinda Turkoc ile mektuplasmaya basladim. Ilk telefon gorusmemiz ABD-TR arasi tam 2,5 saat di. Ilk telefon gorusmesinden sonra birbirimizden hoslandigimiz ortaya cikti ve bir sevgi dogdu. Bu sevgi ile birlikte hasretlik basladi. Evet, cok guzel anlasiyoruz. Hemen hemen ayni kokendeniz. Ilk yazismalarda Aralik ayinda gelmeyi dusunuyordum. Ama nasil oldu ise, icimizdeki hisler, sevgiler cogaldi, 27.10.01 de Turkiyede hava alaninda bulusuyoruz. Ilk isimiz nisanlanmak ABD vizesi ciktiktan sonrada ileri giden mutlu adimlarla evlenmek. Sitenize candan tessekkur ediyorum. Rumuz Kadın: Turkoc Rumuz Erkek: FALCONUSA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.