Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl slm dostlar....ne yazılır ilk olarak bilmem ama kaydolmuş bulundum foruma.umarım pişman olmam
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Yazar selam hosgeldin pisman olmasin tşklr hoşbuldum.umarım olmam
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl hoş geldin militan......... öyle bir gülümseki............dağlar dağ olmaktan utansın.........
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl hoşgeldin ...militan.............. sen baştan pişman olmuşsun gibi..... ......neşelen biraz.......
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sanırım diilim..sizin gbi yüreği güzel dostları tanıma fırsatım oldu..tşklr
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl sanırım diilim..sizin gbi yüreği güzel dostları tanıma fırsatım oldu..tşklr Hoş geldin... Ancak... Bir militan için hiçte samimi bir cevap değil.......
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hoş geldin... Ancak... Bir militan için hiçte samimi bir cevap değil....... iyi de nerden vardın bu kanıya...hem samimi olup olmadığım seni ilgilendirir mi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.