Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ceset...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çatlıcam yaaaa.Başından beri okuyorum soruyu ve cevaplarını aklıma da bişey gelmiyo verilen

cevaplardan başka.Ha bide akreple yelkovan altıyımı gösteriyomuşta oda altına bakmış :P

TAMAM SAÇMALADIM :blushing::(:D

Sen kendin demişsin zaten,katılıyorum.. :D

adam aslında o cesedi kendi öldürmüş ve saati uyanınca bakıyor çünki kendi onu o saatte öldürmeye ayarlamış

Öncelikle hoş geldin,ama cevap yanlış üzgünüm.. B)

Gönderi tarihi:

akrep yada yelkovan saat 6 yönünde yatağa doğru olması.. olabilirmi

Hayır..

Gönderi tarihi:

ben de geldim

pek bu tür bulmacalarla aram iyi değildir ama deneyeceğim yine de. taurusmutis senin hatrın için. :P

adam zaten katilmiş :shuriken: araba farı işaretmiş :devil: gece gömme saati gelmiş, saate bakmış doğruymuş ceseti de kontrol etmiş yerinde mi diye. :chris: sonra cesedi alıp arabaya atlayıp gidip belgrata gömmüşler... :D

sevgiler

Gönderi tarihi:

ben de geldim

pek bu tür bulmacalarla aram iyi değildir ama deneyeceğim yine de. taurusmutis senin hatrın için. :P

adam zaten katilmiş :shuriken: araba farı işaretmiş :devil: gece gömme saati gelmiş, saate bakmış doğruymuş ceseti de kontrol etmiş yerinde mi diye. :chris: sonra cesedi alıp arabaya atlayıp gidip belgrata gömmüşler... :D

sevgiler

canımsın,hoşgeldin..ama cevap yanlış..

Gönderi tarihi:

Adamın biri odasında uyurken içeri vuran araba farı yüzünden uyanmış ve duvardaki saate bakmış.Ondan sonra yatağının altına bakmış ve oradaki cesedi görmüş.Adam yatağın altına bakma ihtiyacını neden hissetmiş?

bu adamın yatağı ranza olabilirmi.. yani kendi üste yatan kişi iken altada bir arkadaşının yatması gibi..

kendi uyandığında arkadaşının uyanıp uyanmadığına bakması ve cesetini görmesi. olabilir mi?

değilde yanıtını eğer açıklamayacaksan kısa vade de özelime atabilirsin. söz kimseye söylemem.

Gönderi tarihi:

arabanın ışığı odaya vurduğuna bu günün karanlık vakitlerine tekabul eder.. sonra adam odasındaki saate baktığında ışık olmadığı için saatin kaç olduğunu göremez.. yani kısaca saati görmek için ne bileyim belki yatağının altındaki feneri almak için harekete geçmiş böylece yatağın altındaki cesedi görmüş..

sallıyorum valla...

Gönderi tarihi:

bu adamın yatağı ranza olabilirmi.. yani kendi üste yatan kişi iken altada bir arkadaşının yatması gibi..

kendi uyandığında arkadaşının uyanıp uyanmadığına bakması ve cesetini görmesi. olabilir mi?

değilde yanıtını eğer açıklamayacaksan kısa vade de özelime atabilirsin. söz kimseye söylemem.

Ranza cevabının gelmesi baya gecikti.Daha erken bekliyordum ama üzgünüm cevap bu değil.. B)

arabanın ışığı odaya vurduğuna bu günün karanlık vakitlerine tekabul eder.. sonra adam odasındaki saate baktığında ışık olmadığı için saatin kaç olduğunu göremez.. yani kısaca saati görmek için ne bileyim belki yatağının altındaki feneri almak için harekete geçmiş böylece yatağın altındaki cesedi görmüş..

sallıyorum valla...

Hayır,cevabın mantıklı sallamışsın denilemez ama yanlış.Saat görülebiliyor.. B)

Gönderi tarihi:

yatağın altından ölü adamın saatinin alarm sesi gelmiş.veya saat başı uyarısı.duvardakinden ses gelmeyince aşağı bakmış?

Cevabını kabul ediyorum.Aslında duvardaki saatin çalışmadığını görüyor ama saat sesinin hala geldiğini duyunca eğilip yatağın altına bakıyor.(ADAMIN KOL SAATİ) Tebrik ederim .. B)

Gönderi tarihi:

Sen kendin demişsin zaten,katılıyorum.. :D

Öncelikle hoş geldin,ama cevap yanlış üzgünüm.. B)

hoşbulduk sagol.adam aslında yatagın altından terligini almak için egiliyor ve ceset sandıgıda aslında arabnın farıyla vuran kendi gölgesi. :cat:

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.