Φ lamya Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 merhaba ben lamya yeni katildim fasliyim turkle evliyim ve antalya da yasiyorum benim turkce biraz kirik herkese selam soyluyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Merhaba Hoşgeldin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 hoşgeldin lamya bizden de antalyaya kucak dolusu sevgiler Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 selam lamya senin turkce sorun olmas bende bir topic yascami 5 kere silip yasiyorum tam dogruyu yasana kadar alisirsin HOSGELDIN Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Hahahah Gülsün Hoşgeldin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoş geldin....... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin lamya....... konuşman çok hoş............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.