Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl bizim komşumuzun yaşlı bir annesi vardı bir akşam hava durumunu izliyorduk hava durumunda balkanlardan gelen soğuk hava dalgası nedeni ile..... anlatıyordu bu şekildeyaşlı nine o sırada torunlarına bağırdı: _amaninnn balkonlardan soğuk hava dalgası geliyormuş,çabuk kapayıverin balkon kapılarını buna şahit oldum çok gülmüştüm... ayrıca bu nınenın torunlarından bırı( yaşıda 18 vardı) iki katlı otöbuslerin her katında ayrı şöfor var sanıyordu(taa ki biz anlatana kadarr:)) ailecek farklı düşünme yeteneğine sahip olabılırler mı sızce ?he he he ))
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl ikinci olay da mı gercek ya sadece temel fıkralarında olmuyormus yanı
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ikinci olay da mı gercek ya sadece temel fıkralarında olmuyormus yanı valla gerçek ailecek garipler kendım duydum
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl bizim komşumuzun yaşlı bir annesi vardı bir akşam hava durumunu izliyorduk hava durumunda balkanlardan gelen soğuk hava dalgası nedeni ile..... anlatıyordu bu şekildeyaşlı nine o sırada torunlarına bağırdı: _amaninnn balkonlardan soğuk hava dalgası geliyormuş,çabuk kapayıverin balkon kapılarını buna şahit oldum çok gülmüştüm... ayrıca bu nınenın torunlarından bırı( yaşıda 18 vardı) iki katlı otöbuslerin her katında ayrı şöfor var sanıyordu(taa ki biz anlatana kadarr:)) ailecek farklı düşünme yeteneğine sahip olabılırler mı sızce ?he he he )) birinci olayın benzerini daha önce biryerden okumuştum. demek bu tür olaylar çok yaşanıyor..
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar birinci olayın benzerini daha önce biryerden okumuştum. demek bu tür olaylar çok yaşanıyor.. ilginç ben bunu duydum şahıt oldum ee malum insanlarımız eğitim şart.))
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ben bu olayı kendim görmedim ama yazmak istedim bi gün birileri caddede otururken yanlarından bi kız ve küçük köpeği geçiyormuş bir çocuk demiş ki"aa kedi geçiyo!" sonra kız"o kedi değil köpek!"diyince çocuk lafı yapıştırmış"aa köpek konuştu!"
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl valla gerçek ailecek garipler kendım duydum cok guzelllll paylasimin icin tsk,ler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.