Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Sana da mı söylleyim Çiçeğim, kelebeğim, miniğim, veletim, yumurcagım SAna öle acaip laflar sarfetmicem.. O sözler Selin'e..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Sana da mı söylleyim Çiçeğim, kelebeğim, miniğim, veletim, yumurcagım SAna öle acaip laflar sarfetmicem.. O sözler Selin'e.. Saol tatlım benim
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar 250 adım git sağa dön orda media forum cafe var ordan sola dön 124 adım git ordan sola dön altın portakal topicini de geçtikten sora ileride sağda
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Yeni gelenler hoş bulduk der ya... Sizi hoşbulduk *NATALIA* saygılar... Yah öle mi tsk Sen de hoşgeldin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl 250 adım git sağa dön orda media forum cafe var ordan sola dön 124 adım git ordan sola dön altın portakal topicini de geçtikten sora ileride sağda buldum sayende çok gözel tarif ettin...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar buldum sayende çok gözel tarif ettin... Rica ederim her zaman sıkıntın oldugunda sorabilirsin...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Rica ederim her zaman sıkıntın oldugunda sorabilirsin... Hızır natalia
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Rica ederim her zaman sıkıntın oldugunda sorabilirsin... bişeyin anlamını sorcam ama.... (anladın sen anladın)
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bişeyin anlamını sorcam ama.... (anladın sen anladın) muhahahhaha hahahhahaa :lol: Eöööömmm şey Selin'e sor
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl muhahahhaha hahahhahaa :lol: Eöööömmm şey Selin'e sor hahahaha bişeyler anlattı ama tam öğrenememiş galiba....
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hahahaha bişeyler anlattı ama tam öğrenememiş galiba.... Ciddi sordun mu Evet tam bilmio hala
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Ciddi sordun mu Evet tam bilmio hala başına gelmemiş daha....
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar başına gelmemiş daha.... Ohaaaaaaaa Mevzuyu kapatalım diorum
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Erbay Bu gün 2 bardak kırıldı Korkuom beeen zuhahaha ben sana ne diyom kızım git dediğimi yap yoksa dükkan başınıza yıkılcak....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.