Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Burda da mı buldun beni sen ÇİRKİN şey Hoşbuldum 1-sensin çirkin 2-kızım ben bulurum seni her yerde sen çirkinsin ben güselim yaa ((şimdi diosundur ne alaka ama çok alakası war ne demişler zıt kutuplar birbirini çeker sen çirkin ben güsel olunca böle oluo iştee
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yazar 1-sensin çirkin 2-kızım ben bulurum seni her yerde sen çirkinsin ben güselim yaa ((şimdi diosundur ne alaka ama çok alakası war ne demişler zıt kutuplar birbirini çeker sen çirkin ben güsel olunca böle oluo iştee Da da daaaa aha aha ahaaa Sensin çirkin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Cümle alem bilio artık onun çirkin oldugunu Ama bu kız hala debelenio ben güselim die İradesine hayranım...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl yaw bı resmını bılem göstermıo sen gördun mu,bence kesın çırkın bu
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Gördüm.. görmes olaydım bende seni gördüm gördükten sonra uyuyamadım haliylee
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben seni görünce fenalık gecirdim, kıs bi daha msne resmini koymuo.. Bana bişi olmasın die
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Ben seni görünce fenalık gecirdim, kıs bi daha msne resmini koymuo.. Bana bişi olmasın die yok canımın içi ben senin göslerine acıdıgımdan öle yapıom sonra gözlerin kamaşıcak gözlük takmak zorunda kalcaksın zaten şişkosun bide gözlük takınca dahada irenç olceksin sonra depresyona girceksin depresyona girdigin için köprüden atlıcaksın haliyle ölüceksiin ben senin iyiligin için resim koymuorum ne kadar fedakar bi kısım düşün artık
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Hade be eline gecsem 1 kaşık suda boğarsın sen beni aslında seni sewiorum ama seni gıcık etmek çok zewkli oldugundan sewmiomuş gibi dawranıorum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl ben seni seviodum ama bu laftan sonra sewmemeye başladım....
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Duygu sömürü yapma Seviom desem nolcak tepeme cıkcan demi
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Duygu sömürü yapma Seviom desem nolcak tepeme cıkcan demi sevmiosan sewiorum demek zorunda deilsin zaten..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ciddi alındı bu velet Gel buraya seviorum seni yaratık
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Ciddi alındı bu velet Gel buraya seviorum seni yaratık duygu sömürüsü yaptım die sewiorum diosun dimi yani normalde sewmiosuun
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl selam natalıa nedense ımzan pek bi ilgimi çektı.eğerki böle güzelsen hasta olurum sana şimdiden
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar selam natalıa nedense ımzan pek bi ilgimi çektı.eğerki böle güzelsen hasta olurum sana şimdiden Seni bi buluyum var yaaa..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Ciddi alındı bu VELET Gel buraya seviorum seni YARATIK Ne güzel sevgi sözcükleri bunlar böyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.