Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Dar ağızlı cam bir şişenin içine olgun büyük bir armutu nasıl sokarsınız.Kesme parçalama yok ha..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Dar ağızlı cam bir şişenin içine olgun büyük bir armutu nasıl sokarsınız.Kesme parçalama yok ha.. yedikten sonra sokarım,sonuçta kesme parçalama yok demişsin ama yeme yok dememişsin dosttum
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl yedikten sonra sokarım,sonuçta kesme parçalama yok demişsin ama yeme yok dememişsin dosttum Sen bunu yazınca aklıma başka bişey geldi ama iğğğrenç olduğu için yazmıycam.Cevabın yanlış armutu hasarsız istiyorum.(İyisini ayılar yer gibi bir espiri yapmazsanız sevinirim)
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Sen bunu yazınca aklıma başka bişey geldi ama iğğğrenç olduğu için yazmıycam.Cevabın yanlış armutu hasarsız istiyorum.(İyisini ayılar yer gibi bir espiri yapmazsanız sevinirim) şişenin ağzını kırarak şişede demı hasar ıstemıyorsun ne yapayım aklıma başka cevap gelmeyınce bunu buldum
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl şişenin ağzını kırarak şişede demı hasar ıstemıyorsun ne yapayım aklıma başka cevap gelmeyınce bunu buldum Kırma canım şişeden ne istiyorsun,cevap bu da değil.
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Kırma canım şişeden ne istiyorsun,cevap bu da değil. şişenın altı açık belkıde ordan sokulur armut esprıden ıyı anlarım,armudun ıyısını ayılar yer esprısı yapacak kadar banal değilim sanal olsamda
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl şişenın altı açık belkıde ordan sokulur armut esprıden ıyı anlarım,armudun ıyısını ayılar yer esprısı yapacak kadar banal değilim sanal olsamda Var ya şu garip şişeye ne fantaziler yaptın ha!...Oradanda değil,kesinlikle şişenin dar tarafından sokulacak armut
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl bir kağıda armut yazar şişenin içine atarız. Armut diyorum,bildiğin armut.Yine yanlış cevap..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl armut cicek aciyor minicik armutken sisenin icine aliyorsun siseyide armut dalina bagliyorsun armut sisenin icinde buyuyor
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl armut cicek aciyor minicik armutken sisenin icine aliyorsun siseyide armut dalina bagliyorsun armut sisenin icinde buyuyor Puhaha kasma kendini o kadar canım ya
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl mantikli dusundumu cvp bu ve okulda dey olarakda aynisini uyguladik
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl armut cicek aciyor minicik armutken sisenin icine aliyorsun siseyide armut dalina bagliyorsun armut sisenin icinde buyuyor Hep yüzün gülsün, doğru cevap...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Hep yüzün gülsün, doğru cevap... inanmıyorum tanrım kabus bu ne kadar basit bi cevap yani bunun içinmi düşündük bu kadar yawwww haksızlık buu bunu düşündüm ama bu kadar basıt olamaz bızım bu arkadaş böle soru sormaz dıe yakıştıramadıy dım
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl inanmıyorum tanrım kabus bu ne kadar basit bi cevap yani bunun içinmi düşündük bu kadar yawwww haksızlık buu bunu düşündüm ama bu kadar basıt olamaz bızım bu arkadaş böle soru sormaz dıe yakıştıramadıy dım Kız iltifatmı bu hakaretmi anlamadım:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.