Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl cc gg aa g ff ee dd c size ne ifade ediyor? Baa Baa Baa Black Sheep
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl o kadar çok şey ifade edıyorkı boğazımda düğümlendı cevap veremıyorum
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Baa Baa Baa Black Sheep Birde türkçesini alalalım emin olalım...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl o kadar çok şey ifade edıyorkı boğazımda düğümlendı cevap veremıyorum Bittim bu cevaba resmen :lol: Dğru cvp bunun türkeçesi mi
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl ahanda rorumu güzel gözlü hanımlar bastı...hani cevap? pardon forumu..
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl yaw arkadaşım bu nasıl bir sorudur?? senin yüzünden bunalıma girecem ha.. buraya en az 8. ci bakışım.. ama hala ne olabileceği konusunda bi fikir getiremedim.. biraz aydınlatsan..diyorum .
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl 3 gece 2 defa İyi sayılabilecek bir performans ama cevabın nerde
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl o zaman bi de şöle saçmaliim 2 defa 3 gece yani 6 gece Estağfurullah ama alakası yok..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl do re mi fa sol la si tek c de ince do müzisyen değilim çok güzel sallarım
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl notaların ingilizce karşılıklarının baş harflerini vermiş olabilirmisin... buda bizi bilindik bi parçaya götürüyor olabilir mi? mrk ettim
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl notaların ingilizce karşılıklarının baş harflerini vermiş olabilirmisin... buda bizi bilindik bi parçaya götürüyor olabilir mi? mrk ettim Notaların ingilizce karşılıkları değil ama bayağı yakınsın.Ayrıca evet bildiğiniz bir parça..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl cc gg aa g ff ee dd c size ne ifade ediyor? ce celı gala gulalı ambur aylı gab fub fe felı elı elele dambur daylı cap cum
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl ce celı gala gulalı ambur aylı gab fub fe felı elı elele dambur daylı cap cum Vay be!Bu sorudan böyle bir sonuç çıkacağını düşünememiştim.Dert görme sen inşallah Ha bu arada yanlış cevap
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Vay be!Bu sorudan böyle bir sonuç çıkacağını düşünememiştim.Dert görme sen inşallah Ha bu arada yanlış cevap daha dün annemizin kollarında yaşarken çiçekli bahçemizin yollarında koşarken hehe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.