Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl sayman iş başında savaşa hazırlanırken saymanın takıları sayman ve babası son kontroller saymanın anneannesi halı dokuyor saymanın çocukluğu ne kadar da sevimli değil mi
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Yazar yakışıklı değil mi sayman burda olsaydı kızardı ban allahtan forumda deil gelince bakalım ne dicek
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben demedim mi kızacak die ben kaçayım düşmanla çarpışırken
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Gerçekten bunlara güzel diyemiyeceğim çünkü kızılderilileri sevmemde (söylemesi ayıptır).
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Gerçekten bunlara güzel diyemiyeceğim çünkü kızılderilileri sevmemde (söylemesi ayıptır). Ayıpsa söyleme...alla allla ... sankim kızıldereliler seni çok sever..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar ya ne kızıyon işte çok yakışıklı çıkmışsın daha ne istiyorsun
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl ya ne kızıyon işte çok yakışıklı çıkmışsın daha ne istiyorsun vay kaçak nerelerdesin ya...?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.