Φ delta11 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Hayatını bireysel yaşam ve kendi çıkarları üzerine kurmuş kişiler bu meseleler üzerine hiç konuşmasalar daha iyi olur.Zira onların tek düşünceleri kendi rahatları : çok para kazansınlar,güzel yerlerde yaşasınlar,sıcak deniz ve kum...Memlekette sorunlar varmış,varsın olsun.Nasıl olsa birileri bunlarla meşguldür.Çözümün parçası değilsiniz bari sorunun bir parçası olmayın! Alıntı
Φ Avşaroğlu Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Türkiyeyi bölmek parçalamak ve yok etmek için dış güçler ile onun yerli işbirlikçileri yıllardır çaba sarfediyor Türkiyede Siyonist emperyalizme hizmet eden bir bölücü terör sorunu vardır. Bölücülük hiç bir kürde özgürlük falan getirmeyecektir Burası Türk vatanıdır. öyle yağma yok Türk bayrağı altında insan gibi yaşamak varken, uşaklığa heveslenmenin ben hoş bir tarafını göremiyorum Alıntı
Φ dogus1987 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Senin gibi ***** düşünmemizi sağlamak için yıllardır türlü oyunlar oynadılar.Kürtleri cahil bıraktılar(bkz karaoğlan projesi)işsiz bıraktılar.Ülkedeki çoğu kapkacı,hırsızlığı onların üstüne yıktılar ama en büyük hırsızlığı kendileri yaptılar.Tüm çin malları kötüdür gibi bir politikayla tüm kürtler hırsızdır gibi bir hava yaratıldı.Ama hiçbir zaman bu ülkeden dini sömürenler gibi parayı çalmadılar.Bu ülkeden gidecek birileri varsa emin ol bu kürtler değil. Alıntı
Φ selahaddin Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Güneydoğu da bırakalım bir Kürt devleti kurulsun diyen zihniyetin Türklüğünden ve Müslümanlığından şüphe ederim. Güneydoğuda kurulacak bir Kürt devleti siyonist İsrail devletinin elinde, Arz-ı Mevud'a ulaşmak için bir piyon ,bir kukla veya bir araç olmaktan olmaktan öteye gidemez.Güneydoğuda kurulacak olan bir Kürt Devleti Siyonist İsrail'in Arz-ı Mevud'a yani Yahudi inancına göre Vaadedilmiş Topraklara kavuşması için bir basamak olur. BİR MÜSLÜMAN GÜNEYDOĞUDA BİR KÜRT DEVLETİ KURULMASINA ASLA VE ASLA RAZI OLMAZ.ÇÜNKÜ GÜNEYDOĞUDA KURULACAK OLAN BİR KÜRT DEVLETİ SİYONİST İSRAİLİN UŞAĞI VE ARACI OLMAKTAN BAŞKA BİR FONKSİYON TAŞIMAZ. VAADEDİLMİŞ TOPRAKLARDAN SONRA ( NİLDEN FIRATA KADAR ) SIRANIN VAADEDİLMİŞ TOPRAKLAR MERKEZLİ BİR DÜNYA KRALLIĞI OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR. EY MÜSLÜMAN TÜRK HALKI SİYONİSTLERİN BU HEDEFLERİNE AYNA VE IŞIK TUTACAK OLURSAN BUNUN VEBALİNDEN NASIL KURTULACAKSIN. Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Senin gibi ***** düşünmemizi sağlamak için yıllardır türlü oyunlar oynadılar.Kürtleri cahil bıraktılar(bkz karaoğlan projesi)işsiz bıraktılar.Ülkedeki çoğu kapkacı,hırsızlığı onların üstüne yıktılar ama en büyük hırsızlığı kendileri yaptılar.Tüm çin malları kötüdür gibi bir politikayla tüm kürtler hırsızdır gibi bir hava yaratıldı.Ama hiçbir zaman bu ülkeden dini sömürenler gibi parayı çalmadılar.Bu ülkeden gidecek birileri varsa emin ol bu kürtler değil. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bak ben izmirde oturuyorum..etrafım birahane ve pzvnklerle (çok özür diliyorum kullanacak başka kelime bulamadım)bunların çoğuda kürt kökenli...peki arkadaşım bunların kafasına birileri silah dayayıpta gidin birajhane işletin kadın pazarlayın mı diyor hee.buna cevap ver...kapkaç ve korsan cd kaset durumuda aynı .çankayaya iniyorum heryerde korsan cd ci nerelisin diyosun.mardin,diyarbakır ,hangi millettensin diyorum kürdüm diyor cd sattığı kasanın üstünde bölücü örgütün yıldızlı logosu var..şimdi bana yanıt ver bakalım bukadar örnek varken daha neyi savunuyırsunuz.... Alıntı
Φ karapur Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Merhaba.! Bu konu eskidir ama ben genede yazayım dedim.! Uzun bir mesele aslında. Ben uzatmayacağım kısa ve öz. Bu vatan bizim hepimizin. Bu topraklar için kanını dökmüş milyonlarca dedelerimiz den atalalarımız dan ninelerimizden miras. Ama bu miras Değil emanet. Evet emanet çünki bizim neslimize çocuklarımıza bırakmamız gereken bir miras. Bizde Emanete ihanet olmaz can pahasına korunur. Bence bu konu yerine bu sorunu temelli nasıl çözeriz desek sanırım yanlış olmaz. Ben ileride torunlarımızın küfrünü ve nefretini duymak istemem bu emanetler için. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.