Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Avşaroğlu

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    37
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://osmanersoy38.sitemynet.com/oe1

Avşaroğlu - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Kıbrıs kimindir diyor ve cevap veriyor kıbrıslıların aslında Efsane Lider Denktaş böyle bir soruya çok güzel bir cevap vermişti. "Benim bildiğim kırıslı olarak sadece kıbrıs eşeği" var diye Barış harekatı öncesinde kıbrısta Türkleri soykırım yapan herhalde uzaylılardı. Eeee Ne diyeyim Atatürk olmasaydı şimdi avrupalı ve kişi başına düşen milli gelir bilmem ne kadar olurdu. haklısın gardaş Adamlar kıbrısın tamamını istiyor, sen ne işimiz vardı orda diyorsun hoş adamsın vesselam Sizden rica ediyorum lütfen Tarihte bizimde haklı olduğumuz bir hadise varmı varsa anlatırmısın Sayın gugukçu ricam sizedir.
  2. Sayın genaral hayal gücünüze ve senaryo yazmadaki ustalığınıza hayran kaldım Yakında Türküm diyenlere 6 ay hapis cezası geliyormuş Bu balonu memnun olasın diye söyledim Eğer ah nerede demiyorsan namerdim dostum bozan' ı bu sefer hakem kabul ediyorum
  3. Bölücü ve Türk düşmanı goygoyculara Böye bilgiç geçinen bazı zavallı emperyalist hizmetkarlarının düşüncesizce yaptıkları pembe ve bölücü propoganda bizleri nerelere getirdi. Tabiki Türk düşmanlığı bunların iliklerine işlemiştir. Utanmasalar Türküm ve BİR olalım diyeni asalım diyecekler. Bu memleketi böyle saçma ve düşmanca fikirlerle bu hale bunlar getirdi. Pişkinliktede üstlerine yoktur. Bakın Bir Kürt şair ne diyor. "Bana Kürt demeyin." Kurt deyin. Çünkü Kurttandır soyum, Oğuzlara dayanır boyum . Yanıltmasın sakın dilim sizleri, Önce bana yol gösterdi, Kurdun ayak izleri. Örnek mi istersiniz köklerimden İşte bir kaçı: Nasıl İlhan,Kayhan, Çayhan varsa, Parshan'dan gelir Kürtlerin tümü, Bunun için ayırmazlar benden ,Oğuzluk ülkümü. Şimdi sorarım sana , Olmadı mı Bulgar Sılav, Olmadı mı Peçenek Boşnak,Kırgızlara Çerkez denmedi mi? Ne oldu Kumanlar, Avarlar, Gökoğuzlar Ki, çağları doldururdu onlar. Dilleri değişip balkanlarda erimedi mi? Dilime katılınca Arapça, Katılınca Farsça, Değişmişim neyleyim, Ata dilim Oğuzca. Dostlar da düşmanlar da, Hikmetine varsın şu gerçeğin. Meyvesi Kürt mü olurmuş, Türk'üm diye açan çiçeğin. Yanıltmasın olmaya ki dilim sizleri Kürt-Türk diye ayrılmaz , Alparslanın atlılarının Anadolu'yu fetheden ayak izleri!... Kartal bakışlı, Börtü çeneli, aslan peçeli Yiğitler soyuyuz biz!... Ergenekon'dan demir dağları, Kurt diye adlanarak bu yurda En önce bizler geldik. Geleneklerimi, göreneklerim, Yücedir birbirinden, Çünkü doğmuştur hepsi Oğuz Töresinden? Ben Türklüğe yol gösteren kurdum Kanımla, töremle Türk oğlu Türk'üm Bana Kürt deniliyorsa biliniz Yalnız Oğuz boyundan Kürdüm."
  4. Türkiyeyi bölmek parçalamak ve yok etmek için dış güçler ile onun yerli işbirlikçileri yıllardır çaba sarfediyor Türkiyede Siyonist emperyalizme hizmet eden bir bölücü terör sorunu vardır. Bölücülük hiç bir kürde özgürlük falan getirmeyecektir Burası Türk vatanıdır. öyle yağma yok Türk bayrağı altında insan gibi yaşamak varken, uşaklığa heveslenmenin ben hoş bir tarafını göremiyorum
  5. Türkiyede Kürt sorunu yoktur Siyonist emperyalizme hizmet eden Bölücü Terör sorunu vardır. Uşaklık ne zamandır şeref kabul edilir oldu. Bu ülkede herkes eşit haklar dahilinde özgür yaşamaktadır. Yer yüzünde Türklük güçlendikçe, zulüm azalacaktır.
  6. Bölücü Kürtler ne istiyor Onlar akıllarınca devlet kuracaklar Bölücü Kürtler Siyonist emperyalizme hizmet ve uşaklık ediyorlar Apo bir ermenidir ve de müslüman kanı dökmüştür. Türklüğe hizmet İslama hizmettir. İsrailin tavrından ve dünyada gelişen olaylardan biraz ibret ve ders alın.
  7. Maddiyat güçtür, ayakta kalmanın ve ideallere ulaşmanın yolu güçten geçer Maddiyat İdiallere ulaşmak içindir Ben varım demek bile bir idealdir.
  8. Sayın bozan ben Türkün yaşadığı her yere savaş açalım demiyorum Bulgaristanla, Kıbrısın durumu farklı Ordaki soydaşlarımızın hakkını savunmak ellbette bizim görevimiz Kıbrısın Kuzeyine gelince Bakın İsraile bir onbaşı için ortadoğuyu ateşe verdi Türkiye haklarını kullanarak kıbrısa girdi ve ordaki soydaşlarımızı ve üzerinde yaşadıkları toprakları kurtardı Acaba Rum kesiminde böyle sizin gibi düşünen ve olaylara böyle bakanda varmı veya dünyada Sayın Bozan Tarihin ve dünyanın gerçeklerine sırt dönersek bizi bitirirler
  9. Kıbrıs'ın kuzeyi neden Türk'ün Yahu şimdi bu sorumu Elbette Türkün çünkü orada Türkler yaşıyor ve şehid vermişiz. Rumlaramı vermemiz lazım. Türkün yaşadığı ve uğruna şehit verdiğimiz her yer Türk'ün vatanıdır. Ver kurtul la sonra elimizde bir şey kalmadığı gibi biz de kalmayız Dünyanın ve Tarihin gerçeği bu Sayın Bozan bu değişirmi diyorsun.
  10. Kıbrıstan kasıt KKTC dir Gözlerini kamaştıran ise aramızdaki görüş ve anlayış farkıdır Sence; Başka yerler yokmu ?
  11. Peki Kıbrıs Türkündür Derhal Türkiyeye bağlanmalıdır. Derhal oraya Türkiye Cumhuriyetinin bir valisi atanmalıdır.
  12. Ben olsaydım Ulu Başbuğumuz ATATÜRK gibi davranırdım Asla AB'ye girmezdim AB 'den bu memlekete kötülükten başka bir şey olmaz
  13. Bir Türk evladı olarak Kıbrıs konusunda çok söyleceklerim vardır elbette Fakat böyle bir tartışmada görüşlerimi yazmayı ar kabul edecek kadarda namusluyumdur.
  14. Sayın Bozan Nezaketinizi samimi söylüyorum takdir ediyorum Ancaaak Ben Türk milletinin menfaatlerini ve istikbalini düşünmek zorundayım çünkü TÜRKÜM Senin sözlerin kısacası şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak mahiyette, tahammülsüzlüğüm bunadır Ki Tahammül edemem. Ve sorarım Kime ve neye hizmet ediyorsunuz?
  15. Ömürüm vatan hainleri ile mücadale ile geçmiştir Ben Türk Milliyetçisiyim TÜRKLÜK İÇİN ÖLÜRÜM
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.