Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Haberci - Messenger (2009)

Çok enteresan bir film diyebilirim. Savaşta yaralanan bir askerin ülkesine (ABD) geri dönmesi ile başlayan bu film daha sonra bu askerin savaşta ölen askerlerin haberlerini ailelerine veren bir kişinin yanına yerleştirilmesi ile gelişen ve bu gelişme esnasında Çavuş Will'in bu işi uzun zmanadır yapan Başçavuş Tony'den farklı bir şekilde algılaması ile aralarında çıkacak görüş ayrılığı ile daha da ilginç bir şekle bürünen bu film herkes tarafından izlenmeli diyorum. Savaşın diğer yüzünü ve o yüzdeki soğuk ve çok duygusuz bir gerçeğin farkına varmanızı sağlıyor. Tony rolünü çok iyi oynayan Woody Harrelson oldukça başarılı bir film çıkarmış. kaçırmayın.

Oyuncular: Ben Foster, Woody Harrelson, Samantha Morton, Steve Buscemi, Jena Malone, Eamonn Walker, Yaya DaCosta, Peter Francis James, Lisa Joyce

Yönetmen: Oren Moverman

post-2-085103600 1280895881_thumb.jpg post-2-065056200 1280895891_thumb.jpg

An injured U.S. soldier, Sgt. Will Montgomery (Ben Foster), is paired up with by-the-book Capt. Tony Stone (Oscar nominee Woody Harrelson) to notify families of killed soldiers -- a job that bonds them as they debate different views on serving America. At odds at first, the two find common ground while facing life's variety of battles. Oren Moverman directs this poignant military tale that co-stars Samantha Morton and Jena Malone.

Cast:Ben Foster, Woody Harrelson, Samantha Morton, Steve Buscemi, Jena Malone, Eamonn Walker, Yaya DaCosta, Peter Francis James, Lisa Joyce

Director:Oren Moverman

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.