Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2010 Admin-- Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2010 NTERNET DOWNLOAD MANAGER Bu programla internetin en yavaş olduğu anlarda bile dosya indirirken çok iyi bir bir performans yakalarsınız. Program bilgisayarınızda interneti kullanan diğer uygulamalarla uyumlu çalıştığından download sırasında bilgisayarınızda herhangi bir yavaşlama olmaz ve siz de internette de gezintinize devam edebilirsiniz. Bütün web tarayıcılarıyla uyumlu olan Internet Download Manager aynı zamanda bir çok dosya uzantısını da desteklemekte, listede olmayanları ise size ekleme imkanı vermektedir. Türkçe ile birlikte toplam 45 dili destekler. “Grabber” özelliği sayesinde ise video sitelerinden videoları indirebilirsiniz. Sürüm: 5.19 Lisans: 30 günlük ücretsiz deneme.devam etmek isterseniz satın almanız gerekir. Desteklediği İşletim Sistemleri: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT Programın Üretici Sitesi: Tonec Inc. Etiketler: dosya indirme programları, dosya indirmek, download, download manager, download programı, facebook video indirme, flv indir, hızlı dosya indirmek, hızlı indirme programı, hızlı indirme yöneticisi, hızlı internet, idman, idman manager, indirme yöneticisi, internet download manager, youtube video indirme Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2010 çok iyi bi program ben şahsen kullanıyorum... full sürüm isteyenler bana msj atsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.