Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kör Kılıççı - The Blind Swordman: Zatoichi (2003)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kör Kılıççı - The Blind Swordman: Zatoichi (2003) Zatôichi -

Japonların Orta oyunu denilen Zatoichi karekterinin, kör bir masörün (Çok iyi kılıç kullanan) düşkünlere yardım etmesi üzerine kurulu epik tiyatro eserinin filme uyarlaması. Yönetmen Takeshi Kitano çok çok güzel bir sinema ortaya çıkarmış bazen komik bazen çok kanlı olan film bazen anlaşılması güç bir Japon orta oyununa dönüşüyor. Eğer Japon filmlerinden hoşlanmıyorsanız bu film hoşunuza gitmeyebilir. Ben çok hoşlandım, özellikle bir çete tarafından ailesi öldürülen biri erkek biri kız iki kardeşin geyşa tiplemesi çok başarılı... İZLEYİN derim... Orijinali Japonca ama İngilizce alt yazılısı bulunuyor...

Oyuncular: Takeshi Kitano, Tadanobu Asano

Yönetmen: Takeshi Kitano

post-2-1176002329_thumb.jpg

Zatoichi (a classic Japanese character and the subject of dozens of films) rises again in this feature directed by Takeshi Kitano. This time, he's a kindly, blind traveling masseur who conceals his prodigious skills as a swordsman. Upon entering a town in his usual low-key manner, Zatoichi finds it overrun with ruffians. After some prodding, Zatoichi agrees to help the Naruto sisters (two unscrupulous geishas) avenge the death of their parents.

Starring: Takeshi Kitano, Tadanobu Asano

Director: Takeshi Kitano

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.