Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hiç sanmam Hatta heykeli alıp eve götürmek istemişsin ,İlla bisim bahçede dursun demişsin ,zor ikna etmişler seni ama bisim bahçeye daha çok yakışır bisim paralarımısla parka bahçeye heykel dikiyolar alıp eve götürmemise isin vermiyolar bi heykelde senin bahçede varmış ama :lol: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen hiç gülme,bahçeye yakışcağından değil çevre düzenlemesine vercek paran olmadığı için heykeli istediğin söyleniyor :w00t: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 O heykeli satıp kendine bir dolu Whiskas alcakmış.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 senin de himayendeki atlara işkence ettiğini söylüyorlar taurus bey hele düldül geçen zor kaçmış elinden :w00t: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ben düldül'ün yüzündeki pençe izlerinden bahsetmemiştim demi.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 onlar benim pençelerim değil bi kere tamam mı peki senin kaçak at işine girdiğinden ben bahsetmişmiydim tauruscuğum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Aça sende bu kaçat atları kasaplara satıyormuşsun sucuk yapsınlar diye ne gibi bir açıklaman olacak acaba Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hiç gece yağdığını görmemişler.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kaçak at işini üstüme yıkmaya çalıştığını görür gibiyim,kızmaya başlıcam :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 seni beyaz bir atı kovalarken görmüşler, sanırsam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Geçen gün aldığım sucuktan bir kedi tırnağı çıkmıştı,demekki..? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ölmek istiyorum yaaa biri kedi yırnağı diyor,biri at kovalıyordun diyor benim gibi masum bir kediden ne istiyorsunuz seni de belediye otobüsünde yaşlı bir teyzeye yer vermezken görmüşler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Taurus belediye imha ekibi seni ve açayı arıyormuş ben yerinisi söylemedim ama Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kedi tırmıklamaya düldül de depiklemeye gelecek şimdi,kaçıyor gördüm seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 düldülü yurt dışına çıkarabilmek için bavulun içine sığdırmaya çalışmışsın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kedi tırmıklamaya düldül de depiklemeye gelecek şimdi,kaçıyor gördüm seni aslan taurus,sen yerimizi söylersen böyle olur yağmur apla taurus seni biras bu olaydan dolayı korkuyor görüyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Düğünden kaçma provaları yapıyormuşsun(Run away bridge.. )(Mineu'ya) Tırmıktan korkanı at depiklesin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 taurusmustıse bırı gece masal anlatmassa uyuyamıyomus Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Düğünden kaçma provaları yapıyormuşsun(Run away bridge.. ) yanlış duymuşsun Allah korusun deniz sekinin şarkısında geçen ''ahmet'' sen mişsin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 heykel konusunda ısrarım sürüyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 açanın o kadar çok selüliti varmış ki, kremleri resmen yalayıp yutuyomuş ama nafile Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bu iftira olmadı sanki gelinliğini hala seçemediğin konuşuluyor kulislerde,üstelik birazda zevksiz diyorlar arkandan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bu iftira olmadı sanki hadi canım 5 senedir spor yapıyormuşsun ama gram verememişsin diyolar birde Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 3 yıldır tenis oynuyorum veremedim vallaha ha bire alıyorum cemil ipekçiyi geçen gün rezil ettiğini söylüyorlar partinin birinde :w00t: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yok canım sende 3 yıldır oynuyormuş kandırıyor 4 yıldır oynuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.