Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bu iftira olmadı ki kankim Kankimin cemil ipekçiyle anlaştığı tamamen asparagasdır
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankim necatiyle sırf parası için birlikteymiş Eee ne olmuş yani bunu söyleyince başın göğe mi erdi Herkes bilirki benim gösüm parada değildir
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Eee ne olmuş yani bunu söyleyince başın göğe mi erdi Herkes bilirki benim gösüm parada değildir doğru söyledin tabi gösün parada olmas senin gösün necatinin malında
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yok necatide benim gösüm Benim kadar Necatinin kulaklarını çınlatan varmıdır acaba :lol:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Aslında Polat Alemdar'la birlikteymiş ama saklıyormuş Nerden bildin gısss Kankim aslında düğünü hiltonda yapacakmış fakat parisle en son kavgalarında saçını yolduğu için paris nayır nolmaz bu düğünü burda yapamazsınız demiş
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Söylentilere göre Damadı kendisiyle evlendirebilmek için tehdit etmiş.. Hatta parayla adam tutup dövdürttüğü bile iddaa ediliyor.. Çocuk korkusundan evleniyormuş Mineuyla..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl nası biliyom amaaaaa Söylentilere göre Damadı kendisiyle evlendirebilmek için tehdit etmiş.. Hatta parayla adam tutup dövdürttüğü bile iddaa ediliyor.. Çocuk korkusundan evleniyormuş Mineuyla.. yaaa yok öyle bişey tamam tehdit ettiğim doğru olabilir ama dövme olayı olmadı arman geceleri kapkaç yapıyomuş istanbulda
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Aldatılan monaco prensi olsun boşver bırak kankim :lol: Davetiye için eniştemle birbirinize girmişsiniz onun ailesinden çok kişi geliyor diye :lol:
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Aldatılan monaco prensi olsun boşver bırak kankim Davetiye için eniştemle birbirinize girmişsiniz ,onun ailesinden çok kişi geliyor diye
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Nerden bildim ama Sakın ben söylemesem nerden bilcen deme kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.