Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

diitt diittt duttt duutt s.....o....s.... diiittt diitt dutt ..:)

• Cevaplar 305
  • Görüntü 22,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kahve içelim dedin değil mi :lol:

Gönderi tarihi:

Ben de light kolayı bırakabilsem keşke, ben de azaltıyorum

Gönderi tarihi:

Colayi birakali yillar oldu ama kahveyi birakmayi bugun kafaya koydum... kahve diyetindeyim ... :) Mahkemeye basvuruda bulundum Kahve ile bosanmak icin dilekce verdim avukat aranmaktadir... :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Direniş avukat ama pek oynamıyor artık

Gönderi tarihi:

Efendim Sayın direniş gelmemekte direniyor maalesef :)

Gönderi tarihi:

Klavye ye ye bakmadan yazmak himm ... :) yuzde 50% indirimle son firsat kacirmayin sakin... :)

Gönderi tarihi:

Ne satıyorlar Yakisikli ben de geliyorum indirime

Gönderi tarihi:

ben de bunu klavyeyi ellemeden burnumla yazdım, bir de kulaklarımla deneyeceğim şimdi :lol:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: Ben gozlerimi kapattim, hic bir sey yapmiyorum pcim okadar akilliki beynimi okuyup dusuncelerimi kendi kendine yaziyor... :)
Gönderi tarihi:

ben yazmiyorum sekreterim yaziyor o yuzdende klavyeye bakmama gerek kalmiyor :P

Gönderi tarihi:

Yeni yarisma acildi kim klavyesine bakmadan yazma yarismasi talep varmi talep ...:) Sekreter kullanmak yasak degilmi ayrica..

Gönderi tarihi:

Bada bada buuuum, ben bir yazı uydurduuum :stuart:

Gönderi tarihi:

Kahve bitmis yok kalmamis brezilyalilar kahve uretimine gecici bir sure nedeniyle aravermisler... :)

Gönderi tarihi:

Brezilyaya uluslararası baskı kuralım arkadaşlar, muz yerine kahve üretsinler :)

Gönderi tarihi:

kahve sadece brazilyada yok ki hadiyin baska ulkeden ismarlamaya devammmmmmmmm :lol:

Gönderi tarihi:

Kahve Yemenden gelir kokusu Irak bes para yetmiyor on para birak ... :)

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
tarile gidiommmmm :stuart:

tarilemi gidiyon yoksa tarihmi oluyorsun klavyeye bakmadan halen yazmasini pek ogrenememissin anlasilan birazdaha calis :yuvarlan:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

gel seninle yemeğe çıkalım yeni iş ierefine :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.