Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl diitt diittt duttt duutt s.....o....s.... diiittt diitt dutt ..
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Kahveyi azaltalim dedim... Bugunden sonra kahveyi azaltacagim dedim... Kahve diyetindeyim gunde sadece 1 fincan artik ..
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Colayi birakali yillar oldu ama kahveyi birakmayi bugun kafaya koydum... kahve diyetindeyim ... Mahkemeye basvuruda bulundum Kahve ile bosanmak icin dilekce verdim avukat aranmaktadir...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Achtung Achtung.. Sayin Direnis luften sayin Direnis luften danismaya .. Tekrar ediyoruz Sayin Direnis Lutfen danismaya...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Klavye ye ye bakmadan yazmak himm ... yuzde 50% indirimle son firsat kacirmayin sakin...
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl ben de bunu klavyeyi ellemeden burnumla yazdım, bir de kulaklarımla deneyeceğim şimdi
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Ben gozlerimi kapattim, hic bir sey yapmiyorum pcim okadar akilliki beynimi okuyup dusuncelerimi kendi kendine yaziyor...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl ben yazmiyorum sekreterim yaziyor o yuzdende klavyeye bakmama gerek kalmiyor
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Yeni yarisma acildi kim klavyesine bakmadan yazma yarismasi talep varmi talep ... Sekreter kullanmak yasak degilmi ayrica..
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 16 yıl Kahve bitmis yok kalmamis brezilyalilar kahve uretimine gecici bir sure nedeniyle aravermisler...
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 16 yıl Brezilyaya uluslararası baskı kuralım arkadaşlar, muz yerine kahve üretsinler
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl kahve sadece brazilyada yok ki hadiyin baska ulkeden ismarlamaya devammmmmmmmm
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl Kahve Yemenden gelir kokusu Irak bes para yetmiyor on para birak ...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2009 16 yıl tarile gidiommmmm tarilemi gidiyon yoksa tarihmi oluyorsun klavyeye bakmadan halen yazmasini pek ogrenememissin anlasilan birazdaha calis
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.