Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl slm miller bem ilk kes dekiom hakkkkett şok sewkliiiiiiiii ne drdim nen taaa
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl bide bz deniuelm . ya zevjli bişi aslında.ben bakmadan alıştım yazmaya. ark çalıştrdydı bir<z .zor iş YA amn ofggggggggggg
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl canomcım abşacım şelerim ben gşdiom artuk yarın gmrüşürüs iii uykulae
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl bazıkarı hile uapıyor bakıtor klebyeye duzgun yazsana gıı,körmusunnn bak ben yazcam yazdım demı ben artık çoj dıbel yazabkuourun
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl duzgun yazsana gıı,körmusunnn ekrana bakarken düzgün yazamıyom napiyim yazdım demı ben artık çoj dıbel yazabkuourun seni de gördük sedelima maşallaj ç0k güzeş yazmışson
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl ben bexerimiomm ya olmuop sanlji off maroon 5 çalıo.. she will be loved..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl ooo hastadsyn aman olmıo ya şimdi anathema çalıeo..tavsye ederim..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl walla dişemiyom nasıl olacak lklasyeye bakmam on parmlk deiliz herhalde aaa dshnfbkvhcşiasğşdşidv ncmv jmdfjfdırutr mnvfhgf jdsdljks bunu da 3 yasındaki bi çocuk yasdı sizi cok seviyorum yasmş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.