Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl teberru nedir bilsem evet yada hayir derdim Alttaki teberru ne demek bilirmisin
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl teberru nedir bilsem evet yada hayir derdim Alttaki teberru ne demek bilirmisin Evet efendim bilmez olurmuyum size soyle aciklamasini yapayim Teberru etmek koku arapcadan gelmekdir o yuzden birazicik yuzu guneste fazla kaldigi icin yanmistir .. ve bu Teberrununda beyazlamasi icinde estetik operasyonlara ihtiyaci oldugundan kim gonlunden ne koparsa bagista bulunmakta... yani manasi bagis etmektir.. aciklayici bir aciklama oldumu.. Corbayi soguk seversin...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl evet veya hayırlık soru olması gerekmiyormu soruyu istanbullumusun evet diyerek devam ettireyim oyunlar sessiz kalmış sanki biraz ?
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl evet veya hayırlık soru olması gerekmiyormu soruyu istanbullumusun evet diyerek devam ettireyim oyunlar sessiz kalmış sanki biraz ? ikisinede evet diyorum en cok neyden korkuyorsun ?
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl Hayir izlemedim, cok seymi kacirdim acaba... Dizi koliklerdenmisin...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 16 yıl hayir ama nedense yinede bir cok diziyi bilirim uyurken muzik dinlermisin ?
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 16 yıl Hayir Uyurken muzik dinlemem ... Lensle hic uyudunmu alttaki...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.