Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl hayır, ama bu potansiyel bir göbekli olmadığım anlamına gelmez saçaklısın
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl canım çikolata istiyor evet alan yok hayır ben kendim alırım iftiracı seniii..bak gözünden sezdim aynı iftirayı iki kere atıyorsun..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl hayir desem yalan olur mu :sweatingbullets: sen benim iftiralarimimi okuyorsun
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl yalan vallahi yalan kuru iftira yine iftira attın demi...seni gidi seni
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl hayir yalan soylemem ben asla sadece uydururum biraz sacin siyah renkli
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl hayir ama cukulata istiyorum cukulatan var ve bana yollamak istiyorsun
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 16 yıl evet çikolatam var ama yollasam mı yollamasam mı =) yollarım tabii ya =) yani evett evett çikolata olmadan asla! diyenlerden biri de sensin mi acaba?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.