Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl yok o kadar değil hayır çok uyanıksın herzaman diil o zaman müzik dinlemeyi çok seviyorsun
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl yok hayır duygusal yöünün gerçekci yönüne göre biraz zayıf .. hayır aksine çok duygusalımdır çocukları seviyorsun
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl evet.. beni ağlatmak zor değil.. bilgisayar artık kardeşin gibi..
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bazen bir şoförüm olsun isterim..ben arkada makyaj falan yapayım doğa yürüyüşünü sevmezmisin
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl araba çukura düşerse ne olcek ama eşimle birlikte severim.. televizyon meraklısımısın
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl hayır şimdi ne yapacaksın yandaşın gitti vakit varken kaç istersen
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl hıhı........ yürü anca gidersin hanım emredince hemen koşmak gerekir dimi (şekilde görüldüğü gibi)
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 17 yıl evet hem de nasıl bazen kendine kinder sürpriz yumurta alıyorsun
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 17 yıl evet ve icinden cikan ile belki 40 saat ugrasiyorum, yapicam diye etrafi toplamayi seviyorsun
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 17 yıl Hayır aslında sevmiyorum ama dağınık olursa bana geliyorlar sol taraftan Gece uyumuyorsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.