Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hayır üstünde mavi bi tişrt war.. mavı pijama var senınde başında saç var (celıne avatarını değişsene bakamıyorum,gözume bişe batcakmış gibi oluyor)
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl kesinlikle.......... gerçekten kötümü awatarım? telefonun şu an şarjda.....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hayır telefonum sizlere ömür. bugün arkadaşlar top bulamayınca telefonumla maç yaptılar ... çay içtin di mi??(hemde bensiz)
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hayırr.uyumak ve hiç uyanmamak istiyorsun evet uyumak ve ölüme uyanmak istıyorum helede yarınkı kabusa uynmamak için hala yatmadım
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl içmedim bu sıcakta çay mı içilir yaa... musik dinliosun......
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Hayır kulağım da.. avatarın kötümü.. bursa çık aradan celinenin avatarı güzel bence; ama senin avatarın daha güzel (en azından o yarı çıplak adamdan daha iyi)
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hayırr... ne dedik şimdi yaaa; avatarın kötü diyoz kızıyorsun; güzel diyoz kızıyorsun..... sen üzgünsün
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl yazıyı okuyunca evet :D yarın okula mokula gitmek istemiosun........
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hayır istiyorum;projem bitti. bu sefer hoca bile hata bulamıcak.... uykun geldii be yaw
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.