Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar hayır 2,5 sene oldu ugrasmıyorum artık ask acısı cektın mı
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar evet vazgecemeyecegım uc seyden bırı cıkolata kola cips hayattan zevk alıyormusun
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar evet bayıldımm keremceme hanı kıza senı sevıyorum dıyemedı bır bolumunde gulmekten bayıldım.. hırsız polis var yenı ızlıyormusun
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl hırsız polis var yenı ızlıyormusun Evet ama daha çok Çınarın olduğu sahneleri izliyorum hey sen alttakı bugun canın sıkılıyor mu ?? Hemde çok fena Gergin misin...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl hayır kötü de geçmedi ama yorucu geçti hiç durup dururken ağladın mı ?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl evet durup dururken ağladığım oldu.. hiç birini sırtından vurup vıcdan azabı çektınmı dürüst ol amaaa
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl hayır hiç olmadı dürüsttüm bu oyun daha önce bu forumda vardı değil mi ?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl oy oy sormaaaa acaip dalarım walla...gerçekten diyorum şaka değil. yaz mevsimini severmisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.